FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV-RAPID 2-0

Coman pentru gsp.ro: "Nu regret ce am făcut aseară şi nu voi ceda presiunilor!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 noiembrie 2010 00:00

EXCLUSIV ONLINE / Portarul de 31 de ani al Rapidului, Dani Coman, a oferit pentru gsp.ro primele explicaţii după gestul comis aseară în autocar, cînd a aruncat de nervi cu telefonul mobil, din cauză că a fost  contestat din nou de galeria giuleşteană.

"Recunosc faptul că a fost un moment de nervozitate din partea mea. Vreau să ştiţi însă că nu pe mine mă afectează situaţia, întreaga echipă are de suferit din cauza unor anumiţi suporteri"
au fost primele cuvinte ale lui Coman pentru gsp.ro.

Apoi a continuat: "Să mai ştiţi că eu nu voi ceda presiunilor, sînt puternic. Chiar dacă situaţia nu îmi convine, voi merge mai departe".

"Dacă regret gestul de aseară? Nu, nu regret nimic din tot ceea ce fac", a mai spus Coman.

Portarul rapidist a dezvăluit în final că intenţionează să propună conducerii clubului chiar prelungirea contractului său, scadent în 2013.

72% dintre cei 5.930 de cititori care au votat pe gsp.ro au indicat la un sondaj de opinie că Bornescu este mai valoros decît Coman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (59)
aplauze
aplauze  •  29 Noiembrie 2010, 10:33

Sa plece j1godia de Coman .....Bornescu e nr 1

kefren1990
kefren1990  •  29 Noiembrie 2010, 01:11

Parerea mea este ca nu ar trebui contestat , nici eu nu-l inghit pe coman , dar sa fim seriosi , de ce sa fim la fel de prosti ca oile si ca javrele , ati vazut ce iese daca suporterii sunt contra echipei , va rog eu ganditi-va la binele echipei si nu mai faceti tampenii. Eu personal il prefer pe bornescu , dar este decizia lui shumi , el raspunde pt rezultate ...

deea_87
deea_87  •  28 Noiembrie 2010, 22:41

Am mai spus-o si o voi spune de cate ori voi avea ocazia:hai sa nu le facem pe plac celor care vor scandal la Rapid! Preferatul meu e clar Bornescu dar din pacate, noi, suporterii nu avem prea multe de spus in fata intereselor oricare ar fi acestea! Hai mai bine sa-l ignoram si sa nu mai cadem in capcanele celor care vor ca si in Giulesti sa fie ca pe alte stadione!

Vezi toate comentariile (59)
Comentează