FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Come-back spectaculos în această iarnă la Dinamo? » Adio, dar rămîn cu tine!

Stoican și Negoiță au colaborat în cea mai dificilă perioadă a lui Dinamo de după Revoluție
Stoican și Negoiță au colaborat în cea mai dificilă perioadă a lui Dinamo de după Revoluție

Articol de - Publicat sambata, 29 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 29 noiembrie 2014 09:19

Stoican s-a despărţit de Dinamo, dar continuă să stea la hotelul lui Negoiţă. Şi, culmea!, rămîne şi el în cărţi pentru postul de "principal" al roş-albilor, din 2015.

A plecat de la Dinamo, însă a rămas la Dinamo! Flavius Stoican s-a despărţit oficial de echipă, de club, dar locuieşte pe mai departe la Rin Grand Hotel, ce-i aparţine patronului Ionuţ Negoiţă, acolo unde este şi sediul grupării "cîinilor".

Flavius a rămas în relaţii bune cu finanţatorul roş-albilor şi nu este exclus să revină la conducerea staff-ului din Ştefan cel Mare dacă nu se va continua cu Ionel Dănciulescu după următoarele trei meciuri oficiale!

Aceasta chiar dacă tehnicianul de 38 de ani a fost de acord să plece de la Dinamo în urmă cu două săptămîni, din cauza unor divergenţe cu Constantin Anghelache, cu toate că nici unul dintre cei doi n-a recunoscut-o public.

Totuşi, Stoican a fost "mutat" de la hotelul Rin din Otopeni la cel din cartierul Vitan. Şi asta întrucît la stabilimentul de lîngă aeroportul "Henri Coandă" locuiesc majoritatea fotbaliştilor dinamovişti.

S-a considerat că ar fi existat un conflict de interese ca fostul antrenor să stea în preajma jucătorilor, mai ales că Stoican şi cu elevii săi au fost şi au rămas foarte apropiaţi.

Alţi doi ex-dinamovişti, Claudiu Niculescu şi Mircea Rednic, au avut discuţii să preia echipa din iarnă.

Reacţia lui Dănciulescu
Cum se simte interimarul Dănciulescu, atunci cînd aude că şefii negociază cu diverşi tehnicieni? "Sînt doar un angajat şi am răspuns afirmativ solicitării clubului. Dacă vine nea Mircea Rednic, n-am nici o problemă, e unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat eu. Decizia aparţine conducerii. Important este să termin eu cu bine munca mea şi să mergem mai departe în Cupa Ligii. Poate să vină oricine, mai ales că eu nu deţin licenţa Pro", a spus ieri "Danciu".

3.000 de euro era salariul lunar al lui Stoican în Ştefan cel Mare

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2014, 17:13
Postat de khal_37 pe 29 Noiembrie 2014, 13:03

Astea titluri tovarasi scribalai, nu ca cele despre Steaua, unde totul este intr-un continuu scandal, gloriile ataca fostele glorii, antrenorii sunt arcasi si-si arunca sageti inveninate, scandaluiri peste scandaluri, probleme si haos...in schimb la mimamo e liniste si armonie, totul merge ca la carte, patronul si clubul implicit urmeaza sa fie iertat de sistemul ciumei rosii bolsevice de 17 milioane de euro, totul merege ca pe roate!!!

de cine sa fie iertata mah pastarnacule ??? tu sti macar ce-i aia insolventa, vb sa nu adormi, dar nu-i nmk, cand se vor duce toti banii din UCL veti apela si voi la solutia asta ca na, de unde va da Argaseala si Paunescu banii la oameni ??? hai sictttir

zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2014, 17:11

aaa deci sa intelegem ca au fost discutii dar nu sau finalizat cu Rednic nu ??? am inteles ca Rapidu vrea azi raspuns oficial de la el, sper sa vina la noi Rednic

mvradulescu
mvradulescu  •  29 Noiembrie 2014, 15:43

Dănciulescu, pe lângă că nu are licenţa Pro, nici nu pare interesat de cariera de antrenor. Păcat ! Consider că experiența și realizările sale ca sportiv l-ar fi recomandat să se ocupe de formarea şi lansarea de noi valori. Oricum sunt destui foști sportivi dinamovişti care au pus ghetele în cui cu ceva vreme în urmă (intre care este inclus şi Stoican) care au demonstrat deja că au "chemare" pentru cariera de antrenor și nu cred că problema găsirii unui tehnician valoros este una din grijile conducătorilor clubului ! Succes !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează