FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - FC BRAŞOV, ORA 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Comentăm împreună Steaua - FC Braşov!

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 aprilie 2010 00:00

Echipa lui Mihai Stoichiţă primeşte în această seară, de la ora 18:30, vizita echipei antrenate de Viorel Moldovan. FC Braşov nu a mai cîştigat un meci din etapa a 18-a, prima din retur, cînd s-a impus în faţa celor de la Unirea Alba Iulia (2-1). Mai mult, are o serie de 4 eşecuri consecutive.

Înaintea acestei partide, Steaua ocupă locul 4 în clasament, cu 43 de puncte adunate, la 3 distanţă de liderul CFR Cluj, iar FC Braşov se află pe 9, cu 31 de puncte strînse.

Steaua începe cu: Tătăruşanu - P. Marin, Parpas, Jelev, Emeghara - Arm. Karamian, Pleşan, Cr. Tănase, Nicoliţă - Surdu - Kapetanos

Vezi golul marcat de Pleşan în minutul 6 după greşeala uriaşă a lui Dani Coman!

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (57)
crik66
crik66  •  03 Aprilie 2010, 02:07

Coman nu a gresit cu intentie,a gresit ca a gresit,e simplu,e omeneste,nu e nici primul nici ultimul,si-a iesit din mana (forma) plus ca el este un tip religios,chiar crede-ti ca in vinerea mare ar fi facut asa ceva ??? si el nu uraste steaua,dinamo.............etc. Este un sportiv profesionist si atat, e adevarat ca e rapidist,dar de la pasiune la ura e cale lunga............Paste fericit !!!

 •  03 Aprilie 2010, 01:49

am fost l meci..stau si ma intreb cum naiba suntem p locul 2 l cum jucam..d fapt stiu..e slab campionatul..cine zice ca e echilibrat,puternic etc, face gargara d pomana..iar ne violeaza toate echipele p unde ne prind si l anul in europa..v am salutat!

forumer
forumer  •  03 Aprilie 2010, 01:25
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cred ca tu ar trebui sa latrii la alta masa, tinand cont ca e un articol despre STEAUA! Asa ca zat! Cat despre noroc, nu mai vorbi, ca in afara de arbitrul cumparat de Butelie, a mai cumparat si pe baiatul ala, Alexandru Munteanu parca, care a ratat cu poarta goala, iar mai tarziu l-a lasat singur, singurel pe Alexe, poate, poate o da si el gol! Noroc cu Berbecaru, a vazut ca domina Gazu' si a decis sa elimine gratuit un jucator, poate o fi in stare asa dinamo sa dea gol...

Vezi toate comentariile (57)
Comentează