FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE

COMENTARIU / Adrian Florea intră în războiul alb-albastru » Patru motive să iubim "Clona" din Craiova

Articol de - Publicat duminica, 30 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 30 noiembrie 2014 18:29

1. Pentru că Universitatea "adevărată", cea a lui Adrian Mititelu, nu mai există! Şi, după ultimele veşti din Bănie, nici n-o să mai existe prea curînd.
2. Pentru că sutele de mii de suporteri ai Ştiinţei nu pot rămîne la nesfîrşit fără "obiectul muncii". Doi ani de pauză totală, plus unul de tranziţie, a fost şi aşa prea mult pentru ei!

3. Pentru că lumea evoluează şi toţi trebuie să ne adaptăm, fie că vrem, fie că nu. Nu sîntem prima ţară în care dispare, din varii motive, un club de tradiţie, iar altul îi ia locul. Italia, în special, abundă în astfel de exemple. Şi n-am auzit ca ultraşii Parmei, să zicem, să se fi revoltat că FC a luat în 2004 locul lui AC, legendara formaţie emiliană care în anii '90 şi-a trecut în palmares două Cupe UEFA!

4. Pentru că supremaţia absolută a Stelei dăunează grav sănătăţii fotbalului românesc! Inclusiv sănătăţii trupei din Ghencea! Un campionat în care roş-albaştrii bat pas de defilare fără ca nimeni să-i deranjeze e un campionat care păcăleşte pe toată lumea. Uitaţi-vă la Scoţia, unde Celtic, rămasă în Premiership fără rivala seculară Rangers, s-a transformat în caricatură de echipă, eliminată jenant din Champions League de anodina Maribor! În condiţiile în care Timişoara, Urziceniul şi Vasluiul au dispărut, Dinamo, Rapid, CFR şi Oţelul sînt în moarte clinică, iar Petrolul şi Astra pot face oricînd implozie, depinzînd de toanele anchetaţilor patroni Capră şi Niculae, Steaua chiar are nevoie de un adversar puternic cu care să-şi măsoare forţele.

PS: Pentru cei care au slobozit deja sau se pregătesc să slobozească blesteme la adresa mea, fac o precizare importantă, deşi mi-e silă de astfel de justificări: n-am fost "pe mînă" nici cu Mititelu, nu sînt nici cu Andrici&Rotaru! În aproape 15 ani de cînd ne cunoaştem, fostul finanţator nu m-a "omenit" decît cu nişte jigniri prin ziarul pe care-l patrona, în vreme ce pe actualii acţionari nu-i cunosc nici după faţă. Apropo, cu Andrici nici măcar google-ul nu are vreo fotografie, aşa "descoperit" mai rar! ;)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (94)
leualb
leualb  •  01 Decembrie 2014, 18:34

cei din peluza sud trebuie să fie supărați și să-l înjure continuu pe mititelu , el a cauzat haosul dintre suporterii olteni și tot el trebuie să cedeze cât mai repede SIGLA și PALMARESUL !!!

stiintza4ever
stiintza4ever  •  01 Decembrie 2014, 16:26

Oricine are dreptul la o opinie. Dar acest Adrian Florea nu are nimic de a face cu fotbalul craiovean, nu a iubit niciodata echipa, nu vorbeste ca un suporter ci ca un microbist oarecare cu o parere oarecare iar GSP i-a publicat parerea. Prefer sa iubesc tot restul vietii o echipa care nu mai exista decat sa fiu suporterul unei minciuni de partid.

ohio
ohio  •  01 Decembrie 2014, 13:54
Postat de chimir_sen pe 01 Decembrie 2014, 03:27

Eu as putea sa dau 100 de motive pentru care sa uram surogatul pesedist ...

Vor trece zeci sau sute de ani si echipa mititelului tot moarta va fi.Nici voi nu stiti ce vreti.Sunteti dupa chipul si asemanarea lui.Adica tare pr0sti!

Vezi toate comentariile (94)
Comentează