FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ

Comentariu SCANDALOS în direct la TV! Balaj a folosit o expresie rasistă când a vorbit despre Istvan Kovacs

Articol de GSP - Publicat luni, 30 aprilie 2018 09:21

Fostul arbitru internaţional Cristian Balaj, în prezent expert la Telekom Sport, a avut un derapaj când a încercat să facă o comparație privind etnia lui Istvan Kovacs.

Referindu-se la arbitrul de la FCSB-CFR, 1-1, Balaj a declarat: "Ce importanţă are că îl cheamă Kovacs şi nu Pop sau Popescu, şi nu e bulgar, jidan sau altceva?!".

Cuvântul "jidan este o expresie a rasismului în cea mai primitivă formă" şi conţine "esenţa urii faţă de evrei", se arată într-o scrisoare a Centrului pentru Monitorizarea şi Combaterea Antisemitismului din România, transmisă Institutului de Lingvistă al Academiei Române.

La intervenția imediat următoare din studioul Telekom, de la Arena Națională, Balaj și-a dat seama de gafa făcută și și-a cerut scuze pentru termenul ofensator folosit.

Citește și: 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (54)
xnread
xnread  •  30 Aprilie 2018, 16:19
Postat de bulletproof pe 30 Aprilie 2018, 16:10

Hai, măi băieţi, mai lăsati-ne cu chestiile astea, privind discriminările ! În alte tări , astea sunt la ordinea zilei si nimeni nu se mai ... 'sesizează' !!!

Bună ziua domnule. Ba din contra, în occident se autosesizează toate autoritățile, iar plângerile curg instantaneu. N-am expus degeaba exemplul liderului Partidului Libertății (n.r. Geert Wilders). :)

bulletproof
bulletproof  •  30 Aprilie 2018, 16:10

Hai, măi băieţi, mai lăsati-ne cu chestiile astea, privind discriminările ! În alte tări , astea sunt la ordinea zilei si nimeni nu se mai ... 'sesizează' !!!

ando89
ando89  •  30 Aprilie 2018, 15:34
Postat de John Milne pe 30 Aprilie 2018, 15:23

Beria cate stele avea ? App , nu a fost rus ortodox .

Avea câte dorea el Johnnie:) Până i s-a pus pata pe el siderurgistului hrușciov (ca și mm):))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează