FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 1-1

Comisia de disciplină a amendat-o pe Dinamo după meciul cu Steaua! Câte etape de suspendare a luat Steliano Filip

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2016 16:42

Dinamo a primit o amendă de 10.000 de lei după partida cu Steaua din etapa a 5-a a Ligii 1, scor 1-1.

De asemenea, Steliano Filip a fost amendat cu 3000 de lei și a fost suspendat două etape după cotul în figură pe care i l-a aplicat lui Adi Popa pe final de joc.

"FC Steaua Bucureşti vs. FC Dinamo 1948 Bucureşti - Eliminare, incidente - În baza art. 63.2.4.b sin RD, se sancţionează jucătorul Filip Steliano cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 3.000 lei;

În baza art. 83.2. b din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo 1948 Bucureşti cu penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată pe site-ul LPF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (209)
unvot
unvot  •  24 August 2016, 21:53

Ca Filip a fost suspendat si amendat, hai treaca-mearga. Dar clubul de ce a fost amendat??!! Pentru ca are galerie?! Se pare ca slugile ciobanului din FRF si CCA au inceput sa isi faca treaba pentru care sunt platiti.

grandetorito
grandetorito  •  24 August 2016, 21:05
Postat de dinamo_fan pe 24 August 2016, 21:01

ahah. nu numai ca ai vazut penaltyuri dar le-ai vazut si in faze iminente de gol. :)) iar eliminarea lui Tamas care cronologic a fost inaintea oricarei faze de penalty virtual nu influenteaza rezultatul final :))). cred ca doar un stelist poate insira atatea perle in doar 3-4 randuri. un om normal are nevoie e o doza consistenta de etnobotanice ca sa ajunga la un asemenea palier al rationarii. Te salut si eu. chiar m-ai binedispus in timp ce lucram la ceva foarte plictisitor :)

Eu le-am vazut, da. Ca mine le-au vazut si specialistii care au analizat fazele de dupa meci. Nu ma simt in inferioritate numerica :) Iar un penalty, unu la unu cu portarul... este o faza iminenta de gol! Sa ai o seara placuta si plina de realism! :)

dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 August 2016, 21:05
Postat de grandetorito pe 24 August 2016, 20:51

Nici nu ati facut 1 an de cand ati iesit din insolventa si vorbiti de istoria intalnirilor?! De cand ati iesti din insolventa v-ati aparat cu toata echipa si ati egalat in partea a doua a meciului si v-ati bucrat ca "nu ati mancat bataie". Gata! Ma opresc aici ca nu vreau sa te mai necajesc...

eu personal am savurat si o victorie cu 3-1 cand era 3-0 in minutul 90 dar si o eliminare din cupa. de lacrimi cred ca unii au uitat acele meciuri. Pentru o echipa cu buget 0 vs cateva zeci de milioane umilinta e mai mare decat la deja celebrul 0-5.

Vezi toate comentariile (209)
Comentează