Articol de GSP - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 martie 2015 01:06

Preşedintele LPF Gino Iorgulescu susţine că are informaţii că mai multe cluburi, ajutate de FRF, vor să renunţe la formula prin care vor retrograda 6 echipe din Liga 1, ca să lase lucrurile fix aşa cum sînt acum!

LPF a reacţionat ieri public, în mod vehement, ameninţînd chiar cu plîngeri penale pentru cei care vor propune pe ordinea de zi schimbarea sistemului de retrogradare în acest sezon, dar şi renunţarea la play-off în viitorul campionat. Luni se anunţă o şedinţă a Adunării Generale a FRF explozivă: unele cluburi, în frunte cu Viitorul lui Hagi, vor să nu mai retrogradeze 6, ci două echipe!

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de azi şi pe platforma digitală puteţi afla detaliile conflictului, care sînt ameninţările LPF, ce va face Federaţia, contractul de milioane de euro care este în pericol, precum şi numele tuturor echipelor pro-revoltă!

Alte subiecte exclusiv print din ediţia de azi:

✓Povestea şi visurile lui Eduard Grosu, 22 de ani, primul român care va participa în Turul Italiei: “Practic unul dintre cele mai curate sporturi!”

Juniorul cu normă dublă în Olanda » Povestea lui Andrei Ronaldo Deaconu, fotbalist crescut la Steaua şi Academia Hagi

Traseul atacantului Stefan Nikolici după ce a părăsit Steaua îi lasă fără cuvinte pe fani!

Cele mai tari ponturi din preliminariile Euro sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”