FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL 2-1

Concluzia lui Gigi Becali după victoria cu Oţelul: "Ilie Stan e cu Duhul Sfînt"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 03 octombrie 2011 01:23

Patronul Stelei spune că noul antrenor a adus norocul la echipă, l-a lăudat pe Prepeliţă, dar l-a criticat pe Tibi Bălan

"Nici nu mă interesa foarte mult dacă mai marcam sau nu, pe mine mă interesa să văd cum jucăm, iar de jucat am jucat extraordinar de bine. Am dominat Oţelul cap-coadă, au dat un gol din nimic. În plus, Ilie Stan a venit cu Duhul Sfînt din moment ce am cîştigat în minutul 93, dar dacă un antrenor vine cu noroc e foarte bine" a fost prima reacţie pe care Gigi Becali a avut-o după succesul de aseară. A trecut apoi la analiza echipei şi a găsit mai multe bile albe, dar şi una neagră.

Vezi mai jos cum s-au marcat golurile

Bilele albe ale lui Gigi
1. Apărarea: "Gata, sînt liniştit, avem de fapt apărarea pe care o va avea echipa naţională. Cuplul Chiricheş-Gardoş în centru, Gabi Matei pe dreapta cînd va reveni. Stînga e Brandan, care e cel mai bun fundaş stînga din ţară"
2. Prepeliţă: "A făcut un meci fantastic de bun. A fost extraordinar, mi-a demonstrat în mod clar că e o certitudine. E fotbalist de echipă naţională".
3. Mijlocul echipei: "Avem doi fotbalişti la mijlocul terenului pe care nu-i are nici o echipă. Avem forţă şi valoare în cuplul Bourceanu-Tănase. Cu ei pe teren, practic nu avem cum să pierdem".
4. Tatu: "Acest fotbalist e în momentul de faţă jolly-jokerul Stelei. E exponenţial pentru actuala echipă a Stelei"
5. Fraţii Costea: "Mihai va ajunge un fotbalist de top, iar Florin a marcat în seara asta şi cred că golul îl va ajuta şi moral să revină la forma care l-a consacrat"

Bila neagră a lui Gigi
1. Tibi Bălan: "Tibi Bălan nu e acel Tibi Bălan pe care mi-l doream şi mi-l imaginam eu. Eu ştiam un alt Tibi Bălan şi nu sînt deloc mulţumit de cum a evoluat. Ce dacă a făcut o foarfecă? Aia nu înseamnă nimic, să joace cum au jucat primul lor meci la Steaua Bourceanu şi Prepeliţă!".

"Piţurcă ar trebui să-i ia de la Steaua pe următorii. Unu Gardoş, doi Tănase, trei Bourceanu, patru Prepeliţă, cinci Latovlevici şi şase Tatu"
Gigi Becali, patron Steaua

"Se plîng cei de la CFR că au fost furaţi de arbitri? Vai de noi, ce să ne mai facem? Cînd furau şi o ţară întreagă se plîngea de asta, îi interesa pe ei? Uite că Dumnezeu nu doarme!"
Gigi Becali, patron Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
zadkiel
zadkiel  •  03 Octombrie 2011, 11:10
Postat de denethorj pe 03 Octombrie 2011, 09:59

Regulamentul pe care-l stii tu, se aplica doar la tine in padure.(vorbind metaforic,pentru ca ad literam,ar fi trebuit sa spun la tine in sat)

Esti si tu absurd, cum ceri tu de la un taran rupt in cur de foame, care in loc de WC are o gropa in pamant in fundul curtii, sa auda de International Football Association Board (IFAB)! Asta nu stie in ce tara este Geneva!

ando89
ando89  •  03 Octombrie 2011, 10:11

"Ilie Stan e cu Duhul Sfant"... eu stiam ca-i cu tine ghiavole :P

denethorj
denethorj  •  03 Octombrie 2011, 09:59
Postat de ursugonzo pe 03 Octombrie 2011, 09:11

faultul se da de unde ai nceput actiunea ,nu unde se termina asta daca ai habar de fotbal

Regulamentul pe care-l stii tu, se aplica doar la tine in padure.(vorbind metaforic,pentru ca ad literam,ar fi trebuit sa spun la tine in sat)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează