FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Concluzia trasă de una dintre legendele Stelei: "Nu o să se simtă lipsa lui Tănase"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iulie 2015 21:31

Miodrag Belodedici, omul care a scris istorie cu Steaua în 1986 cînd a cîştigat Cupa Campionilor Europeni, consideră că transferul lui Cristi Tănase la Tianjin Teda, în China, nu e o pierdere pentru roş-albaştri.

"Sînt bucuros că şi-a găsit echipă, dar speram să fie o formaţie cu nume mai mare. Lumea spune că Steaua a scăpat de Tănase. A stat foarte mulţi ani la Steaua.

A jucat şi bine şi mai puţin bine şi i-a venit şi lui timpul să plece. Cred că n-o să se simtă foarte mult lipsa lui", a declarat Belodedici la Digisport.

221 de meciuri
31 goluri și 30 de pase de gol a strîns Tănase în toate competițiile pentru Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
templarart
templarart  •  04 Iulie 2015, 23:38

Țin să contrazic experții și legendele, în mod sigur se va simți plecarea lui Lemnel.

samertx
samertx  •  04 Iulie 2015, 23:16
Postat de brancusi pe 04 Iulie 2015, 22:49

Sa-i dea lui Dode 1 milion salariu anual,ma duce cu gandul la comportamentul amerindienilor extaziati de margelele de sticla oferite de colonialisti...

Nr. bilelor colorate diferă. Ghe. B. e zgârcit, le exportă numai două. Dar de valoare, așa zic spețialiștii! :))

zagna
zagna  •  04 Iulie 2015, 23:03

De cand a plecat Banel nu m-am mai bucurat asa de tare ! Frana de mana mereu trasa a echipei, acum o sa-si revina si Chipciu...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează