FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

S-a oficializat! Cristi Tănase pleacă de la Steaua la Tianjin Teda! Argăseală confirmă mutarea

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2015 13:27

Cristi Tănase a primit în sfîrșit prima propunere concretă. Mijlocașul campioanei a fost ofertat de chinezii de la Tianjin Teda, iar lucrurile sînt clare. Mîine, jucătorul pleacă în China. 

18:11

Argăseală confirmă: "Transferul lui Tănase este rezolvat. Și el s-a înțeles cu clubul chinez. Cred că mîine se rezolvă totul. Pleacă în China să semneze contractul. Lucrurile între ambele părți sînt puse la punct", a zis acesta la Dolce. 

Stelei i se oferă un milion de euro în schimbul lui "Dodel", anunță Digisport. Totodată, salariul acestuia va fi tot de un milion de euro pe an.

Firma Becali Sport a intermediat acest transfer la formația de pe locul 12 din campionatul Chinei. Tănase este la Steaua din 2009, după ce a venit de la FC Argeș.

Bilașco îi dă primele sfaturi

Marius Bilașco, fostul jucător al celor de la Tianjin Teda, s-a oferit să-i dea cîteva sfaturi lui Tănase.

"Anul trecut au avut probleme cei de la Tianjin, însă aceasta este o echipă de tradiție în China. Probabil o să-i dau și eu niște sfaturi despre adaptare, despre cum să-i fie mai ușor, despre filosofia antrenorului pe care-l va avea", a spus Bilașco la Dolcesport.

230 de meciuri
și 24 de goluri a strîns Tănase în Liga 1 pentru FC Argeș și Steaua

49 de partide
și 6 goluri a bifat decarul roș-albaștrilor în cupele europene

41 de selecții
în naționala României are "Dodel"

221 de meciuri
31 goluri și 30 de pase de gol a strîns Tănase în toate competițiile pentru Steaua

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (47)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Iulie 2015, 15:04

Sa speram ca este reala aceasta stire, daca este asa, plecarea lui dodel ma bucura mai mult decat castigarea unui titlu, deja a crescut semnificativ coeficientul de inteligenta la echipa.... P.S Chiar sunt curios in ce limba o sa se inteleaga el prin China cand el nu stie nici macar limba romana. O sa faca febra musculara la maini saracul Dodel de atata conversatie in curand...

piluromanul
piluromanul  •  04 Iulie 2015, 14:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

piluromanul
piluromanul  •  04 Iulie 2015, 14:20

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează
Close