FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Concluzie dură după Dinamo - Steaua: "Cel mai slab derby din ultimii 40 de ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 12:29

Steaua a învins pe Dinamo, scor 1-3, în derby-ul Ligii 1 și se menține în lupta pentru titlu.

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a criticat prestația slabă a celor două formații.

"Sînt dezamăgit de acest meci. Este cel mai slab derby din ultimii 40 de ani, de cînd mă uit la fotbal. Nu mai sînt fotbaliști de valoare la cele două formații. Fiecare echipă are doi sau trei jucători buni. Din aceste echipe faci un club de pluton în Europa", a declarat Dragomir la televiziunea sportro.

Dragomir a vorbit și despre incidentele dintre Arlauskis și fanii lui Dinamo.

"Vina este a organizatorului, pe el l-aș amenda. La intrare nu s-a făcut controlul cum trebuie și pompierii nu au intervenit să stingă torțele. Negoiță dă banii degeaba pe amendă, iar cei responsabili nu pățesc nimic", a adăugat Dragomir.

"Dacă aș fi antrenor la Steaua, aș renunța la antrenamente și aș chema lăutarii. Așa sigur va lua campionatul. Celor de la ASA nu le pasă dacă pierd titlul. Sînt relaxați" Dumitru Dragomir

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
sakamoto
sakamoto  •  05 Mai 2015, 00:56

BLAT! BLAT! BLAT! Steaua invinge numai echipele care stau capra:U Cluj si Dinamu. Pierd cu ultima clasata! Halal campioana! Arbitrul ***, a fost magnific:a acordat de doua ori lovitura de la punctul cu var, din careul de 16m dinamovist. Cu asa ***, da! Steaua campioana, Becali mare finantzator. Si titlul se cumpara.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rjka
rjka  •  04 Mai 2015, 21:53

A jucat tusea cu junghiul probabil fani lui dinamo sunt foarte frustrati sa pierzi in continu la fcsb nu au fost fani adevarati au fost adusi pe bani unde a a ajuns fotbalu romanesc asta e menegmentul prost al asa zisilor patroni de fotbal care vor doar sa-si umple buzunarul din fotbal.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează