FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA

Concordia vrea "studenţi" în contul unei datorii a lui Şiman la primarul din Chiajna

Din 2004, Ferfelea a jucat doar în Regie
Din 2004, Ferfelea a jucat doar în Regie

Articol de - Publicat marti, 24 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2012 22:08

Ferfelea şi Beţa pot ajunge la trupa lui Reghecampf, în contul unor bani pe care Şiman trebuie să-i returneze primarului de la Chiajna

Concordia vrea să se întărească şi cu fotbalişti din Liga 1, nu doar de la Snagov, iar Laurenţiu Reghecampf a pus ochii pe jucătorii Sportului Studenţesc! Mijlocaşul ofensiv Viorel Ferfelea (26 de ani) şi fundaşul de naţională Marian Beţa (20 de ani) se află pe lista noului tehnician de la gruparea ilfoveană.

Primarul Mircea Minea, care-i şi preşedinte de onoare al clubului, speră să reuşească să-i aducă pe cei doi "studenţi" în contul unei datorii mai vechi a lui Vasile Şiman. "Am tot încercat să-l sun pe Şiman, dar refuză să-mi răspundă. Apare pe la televizor mereu, iar pe mine mă ignoră", s-a plîns edilul Chiajnei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
suporter_ssb
suporter_ssb  •  24 Ianuarie 2012, 09:17

Pai cum sa raspunda daca este de dat bani sau jucatori moca? El nu vrea sa renunte la nimeni fara sa aiba el ceva de castigat, chiar daca ii lasa in fundul gol pe jucatori, tot el sa aiba de castigat. Important este sa ii fie numai lui bine: Jucatorii sunt sclavi neplatiti si trebuie sa ramana la Sportul pe vecie ! Este o onoare sa joci la Sportul pe gratis si in plus sa aduci si bani de acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează