FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Concurează cu un azer! » Steaua nu mai e sigură de transferul lui Keşeru: atacantul are ofertă şi din Franţa

Articol de - Publicat luni, 30 decembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 30 decembrie 2013 13:19

Steaua nu e singură pe pista Keşeru: Lens, din liga a doua franceză, beneficiază de suportul unui afacerist din Azerbaidjan şi caută un atacant ca să promoveze.

Keşeru nu mai are loc la Bastia din cauza venirii lui Djibril Cisse în Corsica, însă atacantul român rămîne greu de adus de către Steaua. Claudiu are din nou de ales, aşa cum a avut şi astă-vară, cînd a preferat să semneze cu Bastia, nu cu campioana României.

De data asta, varianta oferită lui Keşeru vine din liga a doua franceză, deci ar fi o retrogradare pentru el, din Ligue 1 în Ligue 2. Lens e formaţia interesată de serviciile sale. Echipa e pe poziţia a treia a clasamentului după 18 etape din totalul de 38 şi speră să obţină promovarea.

Are şanse mari să revină în eşalonul de elită din Hexagon, în condiţiile în care beneficiază şi de susţinerea unui azer, Hafiz Mammadov, care a anunţat că e dispus să investească 20 de milioane de euro pe termen scurt ca să forţeze progresul.

Antrenorul Kambouare a cerut un atacant nou pentru partea a doua a stagiunii şi Keşeru e una dintre soluţii, alături de Hoarau, ex-PSG, un francez de 29 de ani revenit după un contract cu Dalian Aerbin, din China.

Steaua speră să-l împrumute pe Keşeru de la Bastia şi să deţină o clauză de transfer definitiv al atacantului, o afacere asemănătoare cu "reţeta Piovaccari".

17 goluri a marcat Keşeru (27 de ani) în cel mai bun sezon al său, 2012-2013, în care a evoluat la Angers, în liga a doua din Franţa

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"MM a luat-o razna!"
Emerich Ienei l-a atacat pe managerul general al Stelei, Mihai Stoica: "Eu îl apreciez pentru MM pentru că este un tip inteligent, dar nu are frîne! A luat-o razna din cauza performanţelor pe care le-a realizat la Steaua. Dar trebuie să ai o anumită limită şi să te opreşti chiar dacă eşti cîştigătorul tuturor trofeelor". În plus, Ienei nu mai este încîntat de evoluţia echipei: "Steaua a cîştigat un campionat destul de slab, iar de 6 luni nu mai joacă nimic. Şi asta din cauza jucătorilor care au plecat. Mă bucur pentru băieţi cînd cîştigă, dar nu mai sînt echipa aia de top".

Contre Becali - Reghe
Continuă scandalul dintre fraţii Becali şi Laurenţiu Reghecampf. Ultimul care a intrat în polemică este Victor Becali, care a spus la Dolce: "Eu nu pot să fiu de acord cu ce spune Reghecampf. Cînd Ienei nu a fost de acord cu ei a fost bălăcărit, Puiu Iordănescu la fel. Acum Reghe are senzaţii de vomă. Soluţia este la farmacie! Păi la ce senzaţii de vomă trăieşte el, ar trebui să stea numai cu capul în toaletă".

Gardoş, ofertă de 3 milioane de euro
Victor Becali a declarat la Dolce că există un oarecare interes pentru Gardoş din partea lui Dortmund: "Deşi nu este o chestie oficială, cei de la Dortmund ar da trei milioane de euro pentru el, ceea ce nu o interesează pe Steaua. Este prea puţin pentru valoarea lui Gardoş! Oricum, nu se pune problema plecării lui acum. Nu cred că va mai fi curînd un transfer de nivelul lui Chiricheş, pentru că nu mai sînt jucători la fel de valoroşi".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
aius
aius  •  30 Decembrie 2013, 19:31

hahahahaahaha

iosonoforte
iosonoforte  •  30 Decembrie 2013, 18:13

deci keseru va alege din nou banii si va merge la lens..mercenar..ca toti fotbalisti de azi..

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Decembrie 2013, 17:34

cine mai spune ca de la steaua a plecat doi jucatori si de aceea nu mai merge echipa ...sunt rau intentionati si n au nicio treba cu fotbalul ...sau ne cred prostii prostilor pe noi spectatorii ...In locul celor doua petarde au venit un jucator la fel de bun ...si un atacant peste tot ce a avut liga 1 de la Craiova MaXIMA incoace ...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează