FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERI LA FRF

Condescu: "Gică Popescu ar fi câştigat alegerile, păcat că n-a candidat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2010 00:00

Şeful grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, regretă retragerea lui Gică Popescu din cursa pentru scaunul de preşedinte al FRF.

"Îmi pare rău că nu a candidat Gică Popescu la şefia FRF, pentru că acum ar fi fost preşedinte. Fără să diminuez meritele domnului Iacov, spun că lângă cele 67 de voturi ar mai fi fost încă 100 şi ceva în dreptul lui Gică Popescu, dacă ar fi candidat", a declarat Marin Condescu la Sport Total FM.

"Cele 67 de voturi pe care le-a luat Iacov trebuie tratate fără duşmănie, fără ură, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru domnul Sandu. A cîştigat, sper să îşi revizuiască politicile faţă de mandatele anterioare pentru că e important să înţeleagă mesajul pe care i l-au transmis oamenii", a adăugat Condescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  26 Ianuarie 2010, 12:19

Pai cum sa candideze. Omul e cercetat penal, a scris mult in tinerete, ar fi fost culmea sa- l aleaga presedinte la FRF. Nu ca Sandu ar fi mai bun, dar nici sa schimbi pe dracu cu tatsu nu e in regula.

 •  26 Ianuarie 2010, 11:02

Bani reali cu ajutorul internetului!!! ://www.upbux.com/r?rh=12437459884AFB129ACE22D Numai citeva clic-uri pe zii, dar e forum si pentru noi romani, puteti sa gasiti dupa inregistrare si sa cititi cum primiti bani. Aici puteti a vedeti prima mea plata dupa numai 2 luni: ://www.youtube.com/watch?v=eoNX0UhaCS8 Mult succes!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează