FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Conducerea CFR-ului a reacționat după ce FCSB a acuzat limbajul lui Petrescu: "Asta vrei să-mi spui?"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 22:21

Scouter la CFR Cluj, Marius Bilașco a vorbit despre problema ridicată de Gigi Becali, referitoare la limbajul folosit de Dan Petrescu. Acesta nu crede că este o problemă și vede doar o încercare a FCSB-ului de a destabiliza lucrurile la echipa ardeleană. 

"E subiectul ăsta fierbinte, iar FCSB vrea să-l amplifice, are tot interesul. Normal, pentru că nu au motive să pună presiune din altă parte, pentru problema arbitrajului am clarificat-o că vor avea ce arbitri vor ei. Vor români, pentru noi e OK. Vor străini, e OK.

Condiţia e să fie din campionatele de top. Nu propunerile care au fost pe la ligă de prin Serbia, Israel. Încearcă să destabilizeze găsind tot felul de motive şi un motiv ar fi Dan Petrescu, că altceva...

La fotbal se înjură. Vrei să-mi spui tu că cei de la Steaua nu înjură? Steaua, tot timpul înaintea meciului noastru, a găsit în tur arbitrajul, acum l-a găsit pe Dan Petrescu să pună presiune. O să ne aşteptăm să iasă şi mai multe mizerii", a zis Marius Bilașco la TV Telekom Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  13 Martie 2018, 10:20

Dan Petrescu sa pupe poala cameramanului care i-a luat prim-planul cand suduia precum birjarii odinioara. Ca doar nu facea exercitii de pronuntie...

306640699727631
Nae Ionescu  •  13 Martie 2018, 06:33

DOMNILOR DE LA CFR ATI FOST PRINSI SI CEL MAI SIMPLU LUCRU DE FACUT ESTE SA VA CERETI SCUZE. DAR ASTA PRESUPUNE NISTE OAMENI DE CARACTER. DA SE INJURA DAR MULTI NU SINT VAZUTI. LEO GROZAVU A DAT IN JUCATOR. SI-A CERUT SCUZE IN CELE DIN URMA PENTRU CA TV-UL L-A SUPRINS SI INCOLTIT. DOMNUL PETRESCU OM CARE A FOST PE AFARA A BENEFICIAT DE MULTE EL DUPA PAREREA MEA NEFIIND UN JUCATOR ATIT DE BUN DAR TATUCA ERA OFITER DE ARMATA SI PE ATUNCI STEAUA CAM FACEA LEGEA PE LA NATIONALA NU A INVATAT NIMIC. LA RUSI A FOST ELIMINAT SI AMENDAT LA GREU DUPA IESIRI DE TARABA. IMI ADUC AMINTE DE PROTASOV PENTRU CARE AM TOATA CONSIDERATIA PENTRU CUM ANTRENA SI SE COMPORTA. UN BARBAT DE BARBAT CARE STIA SA SE STAPINEASCA. SINT MULTI ANTRONERI CU STAIF. INSA DAN PETRESCU MERGE PE PREMIZA CINE TIPA MAI TARE ARE DREPTATE. CHIAR SI STEAUA CIND SE STIE CE A FACUT MM STOICA BATIND UN SUPORTER. INSA ACUM NU ESTE VORBA AICI DE BECALI CE SPUNE CI DE FAPTUL IN SINE. DA DOMNULE PETRESCU AI INJURAT. L-AI INJURAT DE MAMA SI PE JUCATORUL TAU. CU UN SAPUNARU SAU CU UN FRASINEANU CRED CA TI-O LUAI LA GREU . AI INJURAT PE CINE AI PUTUT LA MODUL CEL MAI PRIMITIV. NU AI CLASA SI NU VEI AVEA. ESTI CONSTRUIT DINTR-O DALTA SI UN CIOCAN IN MAI PUTIN DE 2 MINUTE. CE CREZI TU DESPRE TINE ESTE PROBLEMA TA DAR CE CREDEM NOI DESPRE TINE ESTE IMPORTANT. SI ACUM IATA RETETA SI REZOLVAREA. ASA CA LA ILIE NASTASE INVATAT PROST SI DE TIRIAC SA NU-SI CEARA SCUZE. MARE LUCRU SA RECUNOSTI SI SA ITI CERI SCUZE. NO CLASS..

minell73
minell73  •  13 Martie 2018, 00:09

Bilasco, lasa-i tata ***. La final vor fi pe 3 clar.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează