FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo, atacată din nou: „Se îngroașă gluma pentru domnii spanioli! Nu au una de un leu! Nu știu ce a fost în capul lor”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 10:43 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 11:15

Dănuț Lupu, fost mijlocaș la Dinamo, a criticat din nou în termeni duri situația de la clubul alb-roșu și s-a luat de Pablo Cortacero și restul conducătorilor spanioli.

Fostul campion din prima ligă se declară nemulțumit de proiectul spaniolilor și este de părere că noua conducere nu are banii necesari pentru a plăti datoriile și pentru a duce clubul la un nivel mai înalt.

„Cortacero a anunțat că bagă 19 milioane de euro, dar de fapt sunt doar zece, că nouă sunt niște cheltuieli. După anunț, au greșit contul! Haideți, domnule! Ce dracu' ? Suntem copii? Eu îmi doresc mai mult ca oricine ca Dinamo să revină o forță, însă după ce am văzut conferința lor am spus clar «oamenii ăștia nu au una de un leu!».

Nu poți să spui că bagi zece milioane de euro într-o echipă și să nu fii în stare să aduci un euro până acum. Să sperăm totuși că acești spanioli vor reuși să aducă niște bani, ceea ce îmi e tare greu să cred. Nu ştiu ce a fost în capul lor! Să aduci 14 jucători la echipă... Era clar că iți trebuie 6-8 luni ca să faci o echipă. 

Domnul Badea a luat și el puțin foc și le-a zis să nu mai folosească numele de FC Dinamo. Se îngroașă puțin gluma așa la domnii spanioli” a declarat Dănuț Lupu pentru Prosport.

VIDEO Cosmin Contra: „Deocamdată, spaniolii n-au băgat banii! N-am luat niciun ban și sper să nu fie un proiect doar din vorbe"

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Nicolae Badea, după ce a solicitat schimbarea numelui: „Eu înapoi la Dinamo?”

Ionel Dănciulescu, lăsat cu ochii în soare de Dinamo: „I-am dat un mesaj președintelui. Mi-a dat seen”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
blackknight
blackknight  •  02 Noiembrie 2020, 14:34

PS: poate nu au bani, poate sunt la cacealma... dar pana acum au bagat cam 1 mil de euro in echipa... "ceva" mai mult de 0, act arunca cu vrajeli lupu. Inca o dovada ca omu habar nu are ce vb.!

blackknight
blackknight  •  02 Noiembrie 2020, 14:33

nu stiu ce plan au spaniolii si nu stiu daca au bani (e posibil sa aiba niste investitii care nu merg bine din cauza pandemiei si d-aia sa ezite, e posibil sa mearga la cacealma etc...) dar stiu un lucru: lupu nu vrea decat sa se bage in seama... probabil in alea 10 min / zi in care e treaz mai arunca un atac la adresa lui dinamo, ca sa-i mai aminteasca lumea de ce "mare" jucator a fost!

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  31 Octombrie 2020, 18:37

Astia doar trag de timp aiurea, bineinteles ca n-au banii aia, incearca ceva , sa vada daca pot atrage alti investitori cu bani, probabil asta sa si vrut, aducerea de jucatori cu o cota cat de cat ( din campionate tari) pe salarii babane si acum il asteapta pe FAT FRUMOS cu banii. Din pacate nu cred ca va rasari nimeni datorita pandemiei, acest club e sortit falimentului , clar.

Vezi toate comentariile (63)
Comentează