FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo explică de ce Dinamo i-a pierdut pe doi dintre idolii fanilor: "Trebuie să vă spun ceva"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 21:31

În această vară, fanii lui Dinamo au fost nemulțumiți de deciziile luate de conducerea echipei, care nu l-a păstrat pe Miha Mevlja, vândut la Rostov, și nu a prelungit împrumutul lui Ante Puljici.

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a explicat situația celor doi jucători și de ce aceștia nu au rămas la echipa alb-roșie.

"Trebuie să vă spun ceva despre jucătorii care au plecat. Pe Puljici era imposbil să îl mai ții. El voia un salariu de 25.000 de euro pe lună. Era imposibil să-l mai păstrezi.

Cu Mevlja a fost la fel. Băiatul a venit și a spus că nu mai vrea să joace la Dinamo pentru că are o oprtunitate foarte bună. Ne-a spus că nu mai vrea să joace, indiferent de ce ofertă îi punem pe masă. Așa că a plecat. Dar atmosfera este foarte bună la echipă. Salariile sunt plătite la zi", a spus Dănciulescu la Digi. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
redbuldog
redbuldog  •  29 Septembrie 2016, 13:36

Nuu numai 2,daca Negoita facea un efort si mentinea macar 3-4,din jucatorii,plecati in ultimul sezon si jumatate,Puljici,Fai,Mevlja,Elhamed, Anton,Bicfalvi,Bilinski etc,acum sigur ne bateam cu sanse reale sa luam campionatul si cupa.Cei care au venit sunt de valoare indoielnica mediocri,care nu pot ajuta sa se faca cu adevarat performanta la acest club...

mariuss72
mariuss72  •  29 Septembrie 2016, 08:45
Postat de Mihai Tanase pe 29 Septembrie 2016, 06:56

Cred ca Pulici avea contractul terminat , dar Mevlija era in plin campionat , deci contractul era in derulare si nu putea nimeni sa-i forteze pe cei de la Dinamo sa-i dea drumul .Dancilescu minte si-l pupa in bot pe Negoita , dar e clar ca foamea de bani a actionat .De ce nu spune adevarul? Ca si in cazul Bizonului, nu el a discutat cu Steaua , cineva de la Dinamo a discutat .Chiar Dsanciulescu a spua la tv ca a existat o oferta de 800000 de euro pentru fotbalist .De ce l-au pedepsit pe jucator , daca ei au discutat cu Becali ?Ordinari , mincinosi si militieni .N-ai ce sa le ceri .

Si ce rost are sa tii cu forta un jucator care are o oferta buna si vrea neaparat acolo? A fost sansa lui si s-a aratat intelegere, nici mie nu-mi convine deloc ca a plecat, dar il inteleg perfect. Nu poti sa impui cu forta, nu are nimeni de cistigat, iar Mevlja chiar a fost un exemplu de profesionalism, merita sa fie inteles.

ionutstv
ionutstv  •  29 Septembrie 2016, 07:54

Danciulescu are semnale pozitive si un patron credincios Ionut Umilință.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close