FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Conducerea lui Dinamo, ultimatum pentru elevii lui Bratu: "Dacă ei cred că respirând aerul de la Săftica o să ia salariile pe 15 ale lunii, se înșală!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 aprilie 2018 20:43

Alexandru David, președintele lui Dinamo, le-a dat un ultimatum elevilor antrenați de Florin Bratu.

"Dacă ei cred că doar datorită faptului că respira aerul de la Săftica trebuie să ia salariul pe 15 ale lunii, se înșală. Dacă cei aflați în ultimele luni de contract cred că pleacă fără probleme la vară și pot să ia bătaie de la Juventus Colentina, se înșală. Dacă ceilalți cred că vor rămâne la Dinamo și din vară jucând cum au făcut-o în weekend, se înșală.

Dacă Gabi Torje iubește acest club și suporterii, trebuie să o și demonstreze. Nu doar din gură. Lucrurile nu vor rămâne așa, se vor schimba multe la Dinamo", a declarat David la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV » Preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, iese la atac: "Consider inoportună orice apariție publică a domnului Thiess! Nu are nicio legătură cu o posibilitate serioasă de a tranzacționa clubul Dinamo!"

clasament play-out

play

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OFF

Sâmbătă, U Craiova - CFR Cluj 0-0
Duminică, Astra Giurgiu - Viitorul 0-2
Duminică, FCSB - Poli Iași, 20:45

PROGRAM ETAPA 3-A PLAY-OUT

Concordia Chiajna - FC Botoșani 0-0 
Dinamo - Juventus București 1-2
Sâmbătă, FC Voluntari - Gaz Metan Mediaș 1-2
Luni, ACS Poli Timișoara - Sepsi, 20:45

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
2086200528284466
Nello Milano  •  02 Aprilie 2018, 12:56

MAI NUME IN " B " DECAT CU *** GEN DAVID , DANCIU SAI ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  02 Aprilie 2018, 09:34

Da' mantale de ce ai primi leafa pe 15 ale lunii?... Pen'ca sefii in Romania n-au vina? Amarastenilor, o sa fiti cumparati si habar nu veti avea cand. Atunci, a cui va fi vina?

mihai_bn
mihai_bn  •  01 Aprilie 2018, 22:29

Degeaba ameninți în stânga și-n dreapta, pigmeu de Ferentari, că dacă nu plătiți jucătorii, aceștia își vor depune memorii, vor merge la comisii și tot va trebui să le dați banii conform contractelor. Ce n-ați învățat voi, ăștia de la fc secu 1948, e că în capitalism contractul semnat e sfânt, și dacă refuzați să plătiți chiar și un jucător ce a jucat un meci și făcut două dușuri la echipă veți ajunge până la depunctare (cel puțin).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează