FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - POLI TIMIŞOARA, LUNI, 21:45, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Conducerea Pandurilor donează 500.000 de euro într-un fond de solidaritate!

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 mai 2010 00:00

Clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu a comunicat Ligii Profesioniste de Fotbal, că va dona, pentru început, 500.000 de euro, drepturi de televizare, într-un fond de solidaritate, banii fiind câştigaţi printr-o hotărâre definitivă a instanţei, după ce fuseseră, iniţial, reţinuţi de ligă.

Conform documentului semnat de Marin Condescu şi înaintat şefului LPF, Dumitru Dragomir, clubul Pandurii propune ca şi celelalte echipe din Liga I, inclusiv echipa naţională, să contribuie cu bani în semn de solidaritate.

Astfel, Pandurii îi solicită lui Dragomir să convoace o Adunare Generală extraordinară a LPF în cadrul căreia să se discute posibilitatea ca toţi fotbaliştii să doneze un salariu în acest an în contul fondului de solidaritate.

În plus, Condescu mai propune şi ca toate încasările din Liga I, precum şi cele rezultate din meciurile echipei naţionale, alături de drepturile de transmisiune TV a partidelor din campionatul 2010-2011 să fie donate în acelaşi scop.

Banii ar urma să fie folosiţi pentru plata pensiilor mai mici de 1500 de lei, a alocaţiilor pentru copii şi a indemnizaţiilor de creştere a copiilor.

Mediafax

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
varain2
varain2  •  15 Mai 2010, 00:32

...singurul care s-a prins de fraiereala asta a fost"veteran".Pai ,dragilor,Pandurii sunt sustinuti financiar de Regia huilei si lignitului,adica de ...stat adica e o gaura neagra la buget!!!!!Ce a contribuit la situatia asta de criza(printre altele,desigur) SA NU SE MAI PERMITA,PRIN LEGE,SUSTINEREA DE LA BUGET A ECHIPELOR,NICI MACAR PRIN SPOASORIZARI!!!!(Poli primeste 2,5 milioane de euro de la consiliul judetean timisoara)!!! AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!!!

 •  15 Mai 2010, 00:17

îmi provocați micțiunee și atât cu fondu vostru de solidaritate... niște idioți... care au votat o gașcă de idioți mafioți !

 •  14 Mai 2010, 20:45

Solidaritate cu ce?Cu cine?Cu tunurile date de guvernantii mafioti de 20 de ani?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close