FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, LUNI, ORA 20.30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Conflict comic pe tema biletelor la DERBY » La costum şi cu un căţel!

Nicolae Badea, președintele lui Dinamo, pare pregătit deja să asiste la meciul retur
Nicolae Badea, președintele lui Dinamo, pare pregătit deja să asiste la meciul retur

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2011 11:22

Steliştii plănuiesc să se răzbune la anul fiindcă acum nu li se dă voie cu steaguri şi cu bannere în Ştefan cel Mare.

Fanii Stelei şi-au făcut degeaba planuri pentru coregrafia de la derby, fiindcă n-au voie cu bannere pe stadion. Dinamo a luat decizia asta. Motivul invocat e un concurs pe care-l organizează Ionuţ Negoiţă, un sponsor al "cîinilor" care a anunţat că premiază cele mai tari trei bannere de pe stadion cu cîte 500 de euro. Cei care vor să participe trebuie să se înscrie în competiţie la stadion, în ziua meciului. Dar steliştii nu intră şi ei în concurs.

Supăraţi că li se interzice să se desfăşoare aşa cum plănuiau, ultraşii roş-albaştri au şi o idee de răzbunare. Liderii galeriei vor să-i propună lui Becali o condiţie pentru fanii lui Dinamo: să poată intra pe Naţional Arena la retur doar îmbrăcaţi la costum şi cu cîte un cîine mic după ei!:)

676 de bilete au suporterii Stelei la meciul cu Dinamo, reprezentînd în jur de 5 la sută din capacitatea arenei

"Steaua nu mai are derby-uri!"

Dănuţ Lupu a fost mai mereu un rival al Stelei, fie că a jucat la Dinamo, fie că s-a aflat la Rapid, şi i-a ironizat pe roş-albaştri înaintea partidei de luni: "La ce se întîmplă acum la Steaua, nu prea mai poţi să spui că echipa asta mai are derby-uri. Dinamo a avut, mai degrabă, un derby cu CFR Cluj, adică o altă formaţie implicată în lupta pentru titlu, nu cu Steaua!".

Cîrţu cere vopsea pentru Costea
Jocul slab făcut de Mihai Costea contra lui Schalke i-a dat o idee lui Sorin Cîţu: "Dacă-i dădea cineva cu vopsea pe tălpi înaintea meciului, s-ar fi demonstrat clar că el nici n-a călcat în careul nemţilor. Problema lui Mihai nu e că face sex cu Daniela Crudu. Problema lui este că după ce face sex cu ea nu trece mult timp şi vrea să facă iar!".

Vrea două milioane pe un copil!
Gigi Becali l-a lăsat pe Valentin Cojocaru la Liverpool, dar blochează, practic, transferul în eventualitatea în care englezii ar fi mulţumiţi de felul cum se comportă goalkeeperul la teste: "Îl dau numai pentru vreo două milioane de euro, o sumă pe care nu văd de ce Liverpool ar plăti-o, sincer să fiu!". Cojocaru are 16 ani, abia împliniţi, şi n-a apărat niciodată la prima echipă a roş-albaştrilor într-un meci oficial.

În ediţia tipărită găsiţi un editorial de excepţie scris de Cristian Geambasu: "Dinamo a cîştigat derbyul"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
wollt_r
wollt_r  •  04 Decembrie 2011, 15:09
Postat de ionut.07 pe 04 Decembrie 2011, 15:05

E clar, ce varsta ai.Bafta in continuare! P.S.Nu mai jigni, pentru ca eu nu te-am jignit.ti-am raspuns frumos la un comment. Sa stau sa ma cert cu tine, n-am timp.Vad ca ai 2000 si ceva de comment-uri si tii mortis sa-mi scrii peste tot. Dupa cum te comporti, e foarte clar ce matur esti. Esti exact ca si suporterul stelist de care vorbeam, dar in fine. Bafta echipei din Sibiu, daca tii cu ea!

o zi buna sa ai . _____

ionut.07
ionut.07  •  04 Decembrie 2011, 15:05
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

E clar, ce varsta ai.Bafta in continuare! P.S.Nu mai jigni, pentru ca eu nu te-am jignit.ti-am raspuns frumos la un comment. Sa stau sa ma cert cu tine, n-am timp.Vad ca ai 2000 si ceva de comment-uri si tii mortis sa-mi scrii peste tot. Dupa cum te comporti, e foarte clar ce matur esti. Esti exact ca si suporterul stelist de care vorbeam, dar in fine. Bafta echipei din Sibiu, daca tii cu ea!

wollt_r
wollt_r  •  04 Decembrie 2011, 13:52
Postat de ionut.07 pe 04 Decembrie 2011, 08:40

Am mai vazut si-n alte comment-uri ale tale, tu ai o problema cu Dinamo. Nu stiu care e. Nu cu noi ati fost furati, ba. Ai vazut tu vreo urma de "sampanie" campionatul asta sau de la atatea "sampanii" faci tu "spume"? Ce treaba ai tu cu bannarele stelistilor. Lasa-i pe ei sa se planga. Sau te pomenesti ca esti si tu vreunul dintre ei, asa, "undercover" cum se mai poarta printre suporterii de tastatura.Stii tu ce planuri de coregrafie si-au facut suporterii stelisti.Eu ti-am si-n comentul postat la alt articol ca tu esti un stelist de Sibiu si ca nu trebuie sa tii emblema unei echipe nevinovate, poti sa-ti pui si emblema stelei si sa-ti cumperi un trico

si as-ti mai spun ceva papagal mic ce esti. .. eu nu sunt "undercover" tu esti copil prost ... ia vezi cine are echipa selectata si cine nu ?? iti este rusine de echipa favorita ? ................. stai jos.... 4

Vezi toate comentariile (22)
Comentează