FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO-BARCELONA, 11 AUGUST

Conflict din cauza amicalului Dinamo - Barcelona!

Lionel Messi (foto: reuters) +1   FOTO
Lionel Messi (foto: reuters)

Articol de - Publicat miercuri, 18 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 18 iulie 2012 17:20

Adrian Thiess, unul dintre organizatorii superamicalului Dinamo - Barcelona din 11 august, a dat asigurări ferme că partida se va disputa cu toate că preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că, din informaţiile pe care le deţine, nu poate afirma că meciul se va juca.

"Tot ce spune domnul Dragomir este o minciună. Niciodată, nici eu, nici partenerul meu în organizarea acestui meci, MIhai Craiu, CEO Media Consulta International, nu l-am rugat pe domnul Dragomir să nu vorbească în presă despre aşa-zisele neînţelegeri cu Digi Sport privind amînarea partidei Dinamo - Rapid din Liga I.

L-am rugat doar să se abţină de la comentarii pe un subiect pe care nu îl stăpîneşte şi în care nu este implicat dar văd că dumnealui continuă să facă lobby pentru televiziunea Digi. Ca persoană, îl privim pe domnul Dragomir cu simpatie, ne plac glumele dînsului, dar îl rugăm încă o dată să se abţină de la comentarii pe subiecte ce nu sunt în ograda dumnealui.

Repetăm ceea ce este corect şi fără dubii: partida Dinamo - FC Barcelona se va juca la data stabilită, 11 august 2012, ora 20.15, cluburile Dinamo şi Rapid s-au înţeles pentru amînarea meciului din campionat, federaţiile de fotbal din România, respectiv Spania sunt înştiinţate şi şi-au dat acordul pentru meciul amical. Dinamo şi FC Barcelona vor juca întîlnirea amicală cu echipele de bază".

Dumitru Dragomir afirmase în această dimineaţă: "Poate că s-a înţeles Dinamo cu Barcelona, însă, din punct de vedere al LPF, amicalul din 11 august nu există în calendarul nostru. Până nu primesc hîrtia oficială din partea Digi, prin care să fim informaţi că ei sunt de acord cu amânarea derby-ului, în weekendul 10-12 august se joacă Dinamo - Rapid"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
sangerica
sangerica  •  19 Iulie 2012, 18:41
Postat de snuck_sobolanu pe 18 Iulie 2012, 21:48

oricine prefera sa o vada pe Barcelona...dar asta putea sa fie facut inaintea campionatului!mi se pare o mentalitate paguboasa tipic romaneasca...vine Barcelona sa joace cu noi...amanam tot,le dam si bani si facem si sarbatoare nationala din asta!si Mitica are dreptate pt ca el are un contract semnat cu Digi pe care trebuie sa il respecte!amanarea fara acordul lor inseamna pierdere de bani...iar o problema de genul asta poate oricand sa duca la ruperea contractului!

prietene a amana nu inseaman a nu se mai juca nu se pierde niciun ba din potriva pot pune mecil pe ce data si la ce ora vor ei ..Sti ce nu inteleg eu de ce va roade atata invidia ca joaca dinamo cu barcelona ? este un amical luamati in gura de frustati toata lumea vrea sa vada barcelona pe stadiona nu se uita nimeni la dinamo nici macar eu care am avut timp de 8 ani abonament

stefanutz26
stefanutz26  •  19 Iulie 2012, 10:56
Postat de xstream pe 18 Iulie 2012, 19:14

preferi sa vezi liga ciobanilor de romania? sau o super echipa, poate cea mai buna din europa la ora actuala ?:)

Preferi sa vezi un meci amical in schimblu unui tur intreg? Dragomir are perfecta dreptate si la fel si DIGI care platesc cluburile pentru televizare si astia nici nu iau chemat la negocieri.

nightought
nightought  •  19 Iulie 2012, 08:29
Postat de slughita_i_guardiola pe 18 Iulie 2012, 22:55

chiar daca se joaca....fara suparare dar dinamo tot pierde cu 3-0 cu rapid

EXACT ! VA PIERDE CUM A PIERDUT SI FINALA CUPEI !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează