FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Conflictul dintre MM Stoica și Dan Petrescu a trecut la faza pe "dat din casă": "Sunt siderat de ce spune. Habar n-avea cine era jucătorul!"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 10:22

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, e convins că echipa lui ar fi trebuit să primească un penalty în derby-ul de joi seara cu CFR (1-1), la duelul din minutul 69 dintre Mario Camora și Romario Benzar (Detalii, aici)

"La faza la care noi am protestat, nu am strigat, nu am înjurat,  pur și simplu nu înțelegeam cum nu e posibil să vezi un fault în suprafața de pedeapsă. În opinia mea, Hațegan a încercat să arbitreze echidistant, nu mi s-a părut să aibă vreun interes. Totuși, aici era penalty indiscutabil. Pe lângă penalty-urile obținute de CFR cu Dinamo, cu Iași, cu Chiajna, acesta era indubitabil", a declarat MM Stoica

"HABAR N-AVEA CINE E HOBAN"

Deși au fost colegi la Unirea Urziceni în istoricul sezon 2008-2009, când ialomițenii au câștigat titlul, MM a continuat războiul de la distanță cu Dan Petrescu, actualul antrenor al lui CFR. Stoica a apelat la "arme grele" și l-a luat peste picior pe antrenor, dezvăluind un episod inedit de pe vremea când conducătorul de club și "Bursucul" lucrau la Urziceni. 

"Am fost siderat să văd cum Dan Petrescu poate să vorbească de eliminări fără să dea exemple clare. Vorbim despre multe despre Dan Petrescu dacă vreți. El spunea cât de mult și-l dorea să-l aducă pe Hoban la Urziceni, doar că eu mi-l doream, de fapt, Petrescu nici nu-l cunoștea!

Să vorbești despre arbitraj pro Steaua când, de fapt, echipa ta a fost avantajată, ăsta ce respect e? Joi seara făcea schimbări ca să tragă de timp, cred și eu că Dan Petrescu e mulțumit de acest egal", a adăugat directorul sportiv al roș-albaștrilor. 

...despre jocul FCSB-ului: "Nu sunt mulțumit de jocul din meciul cu CFR, e clar că putem mai mult. Diferența e că Steaua din cupele europene primește lovitură de pedeapsă, iar Steaua din campionat nu primește."

...despre amânarea meciului Dinamo - Chiajna: "Suntem dezavantajați în mod absolut și nu înțeleg de ce s-a întâmplat asta. A fost furtună? Lorin Furtună sau ce? În furtuna aia, noi eram în avion, iar jucătorii se aruncau pe burtă. E lipsă de respect pentru echipa noastră". 

...despre gesturile scandaloase ale lui Alibec: "A fost înjurat non-stop. Ar trebui protejate cumva băncile de rezervă. Nu poți înjura un fotbalist în halul ăsta. El a răspuns într-un moment în care era nervos". 

...despre "pariul" său: "Man? Îmi place foarte mult. E un jucător care abia a împlinit 19 ani și a marcat patru goluri până acum în campionat. Când va mai căpăta forță, va ajunge un fotbalist important pentru fotbalul românesc. Anul trecut, când nimeni nu vorbea de Man, am spus că va fi un jucător determinant pentru echipa națională"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
811062562312962
Stelian Strambeanu  •  22 Septembrie 2017, 18:27

Dacă un HOȚ condamnat cu executare a ajuns să facă ,,dreptate,, în fotbalul din campionatul României, avându-l drept ȘEF pe alt condamnat cu executare tot pt. fraude în fotbal, de ce nu-l numiți pe ȘEF președintele f.r.f. și *** antrenor la fcsb NATIONAL??? Ar fi minunat !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

oriceutilizator
oriceutilizator  •  22 Septembrie 2017, 17:26

Un mincinos ordinar mm. Insa Dumnezeu este sus si vegheaza !

zizu
zizu  •  22 Septembrie 2017, 16:45

voi media ,asa cum am mai repetat,sunteti cei mai vinovati ptr indobitocirea poporului roman! voi promovati aceste nulitati,acesti infractori,care datorita voua prin aripi si se cred mari dumnezei,cand ei de fapt,in orice tara civilizata ,ar fi exclusi din societatea normalsa,tocmai datorita lucrurilor facute si ptr care au fost condamnati!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează