FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

FOTO Nu se poate controla! Comportament scandalos al lui Alibec, după ce a fost schimbat în derby-ul cu CFR

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 09:34

Deși a promis în repetate rânduri că va renunța la gesturile sale nervoase pe care le comite în timpul meciurilor, Denis Alibec nu s-a putut stăpâni nici în timpul partidei de joi seara cu CFR Cluj, încheiată 1-1.

Fără nicio realizare pe parcursul primei reprize, căpitanul steliștilor a văzut "galben" în minutul 41, după ce a degajat nervos o minge, enervat de o decizie a arbitrului Ovidiu Hațegan. 

Apoi, după ce a fost înlocuit în minutul 84 cu Gnohere, Alibec a cedat nervos din nou, arătându-le fanilor clujeni de la tribuna I semne obscene. 


*FOTO: Captură (Click pe imagine pentru zoom)

Alibec a avut o prestație ștearsă în derby-ul cu CFR Cluj, singura lui realizare fiind contribuția pe care a avut-o la reușita superbă a FCSB-ului: Denis l-a văzut bine pe Dennis Man, iar fotbalistul adus de la UTA l-a lăsat unu la unu pe Budescu cu Arlauskis. Mijlocașul venit de la Astra a tras puternic, pe jos, mingea a lovit bara și a intrat în plasă.

"Alibec a fost înjurat non-stop. Ar trebui protejate cumva băncile de rezervă. Nu poți înjura un fotbalist în halul ăsta. El a răspuns într-un moment în care era nevos" MM Stoica

Vezi și: N-a învățat nimic! Alibec a comis-o și cu CFR

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - FCSB 1-1

Gigi Becali își desființează jucătorii după 1-1 cu CFR Cluj: "M-am convins! Doamne ferește!". Încă un fotbalist e OUT

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
892366017496288
Mihai Dinu  •  22 Septembrie 2017, 20:07

Alibec suferă de vedetism, plus ca are mari deficiente caracteriale, ceea ce dăunează grav performantei. Păcat, are calitati, dar vorba romanului, "brânza buna in burduf de câine". Poate un program la psiholog l-ar ajuta sa devina ceea ce si el isi dorește fotbalist remarcabil.

sexilian
sexilian  •  22 Septembrie 2017, 19:46

mangalitu nu are caracter,are tatuaje,un tata de albine in teren.......

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  22 Septembrie 2017, 18:10

La aceasta echipa toti sunt la indigo : *** fara caracter inculti mari suporteri cu care se lauda ***! Pestele se impute de-la cap adica ciobamu care conduce *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează