FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Constantin a fost eliminat la Galaţi şi ratează întîlnirea cu Dinamo » Rapid va avea stoperi carioca

Marcos Antonio (stînga) şi Glauber Berti vor face cuplu în centrul defensivei rapidiste
Marcos Antonio (stînga) şi Glauber Berti vor face cuplu în centrul defensivei rapidiste

Articol de , - Publicat luni, 07 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 martie 2011 21:58

Şumudică va miza pe doi fundaşi centrali brazilieni împotriva cîinilor: Marcos Antonio şi Glauber Berti

Rapid a pierdut la Galaţi, şi-a luat adio de la titlu, dar l-a pierdut şi pe Marius Constantin (26 de ani), care nu va evolua sîmbătă, împotriva "cîinilor", într-un meci important în lupta pentru un loc de cupă europeană. Antrenorul Marius Şumudică va miza în centrul defensivei pe un cuplu de stoperi carioca. Brazilianul Glauber Berti (27 de ani) îi va lua locul lui Constantin şi va face pereche cu Marcos Antonio, conaţionalul său.

Sîmbătă, cu Oţelul, Marius a încasat două cartonaşe galbene, primul pentru proteste, în minutul 49, iar al doilea cu 6 minute înainte de final. Fundaşul central a sărit la cap în duel cu Liviu Antal şi l-a lovit pe gălăţean cu mîna peste faţă. "Centralul" Cristi Balaj i-a arătat al doilea "galben" şi l-a trimis la cabine.


Scandal la vestiare
Marius a părăsit terenul extrem de nervos, înjurîndu-l pe mijlocaşul Oţelului, căruia i-a reproşat că a simulat o lovitură puternică în figură. După meci, fotbalistul pe care Copos îl numeşte "Unicul Spartan din România" l-a aşteptat la vestiare pe gălăţean: "Te-am şters uşor cu mîna pe faţă şi ai început să plîngi ca o femeie!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bunicu
bunicu  •  08 Martie 2011, 07:36

Otelul o echipa de femei Liviu Antal a dat tonul mai bine actori,iar Munteanu maninca ciunga face baloane in gura si scuipa pe toata lumea,Ascultati la mine cu tot teatrul jucat de Stan si Otelul tot nu va cistiga campionatul. Timisoara a cistiga

diamantino
diamantino  •  08 Martie 2011, 04:03

1. Eliminare gratuită. Cu cotul se loveşte îndărăt, nu de sus în jos. Arbitrul ştie de asta, dar caută "ceva". 2. Lovitura liberă din care s-a marcat singurul gol a fost acordată gratuit! Marius Constantin nu a comis fault. A fost doar o luptă umăr la umăr, nici vorbă de forţă disproporţionată. Arbitrul a văzut, dar... căuta ceva (mai ales că văzuse cu 2 min. mai devreme, la precedenta lovitură liberă, cam din acelaşi loc, că poate ieşi gol). 3. În concluzie, arbitrul a venit "cu temă", am scris asta cu două zile până la meci. Şi până la urmă şi-a făcut treaba. P.S. V-o spune un fost fotbalist de primă divizie (deci, ştiu ce vorbesc, "le am" pe astea).

bendyx066
bendyx066  •  07 Martie 2011, 17:35

ciorilor nu uitati ca v-am umilit rau in ultimii ani chiar pe jegul vostru de stadion asa ca .................cra ul miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Vezi toate comentariile (7)
Comentează