FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Constantin Anghelache se întoarce în Ştefan cel Mare! Va fi preşedintele ”cîinilor”

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 23:13

Dinamo se pregăteşte să facă diverse permutări şi la nivelul staff-ului administrativ, din moment ce Ionuţ Negoiţă a ajuns acţionarul majoritar al "cîinilor".

Iar una dintre primele "mişcări" este aceea de a-l numi pe Constantin Anghelache numărul 1 executiv al grupării, un om cu experienţă vastă în domeniu, fost preşedinte al roş-albilor în anii 80. Anghelache este şi unchiul actualul şef al dinamoviştilor.

Un reputat profesor în economie, Anghelache se va ocupa şi de finanţele clubului. Numirea sa ar putea fi oficializată chiar zilele viitoare, printr-o conferinţă de presă. Gazeta Sporturilor a scris despre acest lucru încă de luna trecută, Anghelache urmărind live ultimele partide ale roş-albilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
danieldinamos
danieldinamos  •  01 Aprilie 2013, 12:13

Doua sabii nu incap in acceasi teaca asa ca lucescu a plecat si a ramas dinu care nea scos total de pe harta europei cu mici exceptii Desele vizite a lui negoita la doneth mau facut sa sper si sa anticipez si sa intamplat negoita a preluat clubul dupa ce si il luce a zis ca e timpul sa lase badea pe altcineva a revenit fostul sef a lui dinamo anghelache mai astept un lupescu care deocamdata sta bine la uefa ,ionut chirila fiind apropiat de lucescu ca scouter sau si antrenor , la centrul de copii mihaescu,vaiscovici,orac dragnea etc prunea in conducere era bun si ianul la scouteri are ochi dar a murit dumnezeu sal ierte ,director sportiv dinu gheorghe si tot miroase a dinamo ERA LUCESCU

demolarii
demolarii  •  01 Aprilie 2013, 10:20

Acest subiesct ar trebui dezvolatat peste 3-4 ani cand se vor vedea rezultatele. Pana atunci se pot creea o infinitate de ipoteze......

florinch
florinch  •  01 Aprilie 2013, 08:22
Postat de mariuss72 pe 01 Aprilie 2013, 00:25

Poti te rog sa-mi numesti un om competent din conducerea Stelei?

Cum nu stii niciun om competent din conducerea stelei? Sunt mai multi: Mache,stoica mihai,Teia Sponte (dinamovist infocat (pe bune) inainte de revolutie, mandrul detinator al "Daciei" lui Tete Moraru) si peste toti, atotstiutorul,"razboinicul luminii" Jiji (intunecatul prealuminat) Becali.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează