FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

VIDEO Constantin Budescu, one man show! Imagini virale cu vedeta de la Farul cântând: „I-auzi ce cântă lăutaru', că s-a terminat programu'”

Articol de - Publicat duminica, 24 septembrie 2023 10:56 / Actualizat duminica, 24 septembrie 2023 11:09

Constantin Budescu (34 de ani) a devenit viral pe TikTok, după apariția unor filmulețe cu el, cântând la o petrecere.

Mijlocașul de 34 de ani, care impresionează la Farul, cu 2 goluri și 3 pase de gol în 9 meciuri, este protagonistul unor clipuri spectaculoase, postate sâmbătă seară pe TikTok.

VIDEO. Budescu, one man show! A încântat la o petrecere

Fotbalistul a fost filmat cântând în timpul unei petreceri, spre deliciul celor prezenți la eveniment. Fostul jucător de la Astra, FCSB sau Petrolul a demonstrat că este la fel de talentat la microfon cum este și pe teren, încântând publicul cu interpretarea sa.

Constantin Budescu, după Dinamo - Farul 0-2

După Dinamo - Farul 0-2, Constantin Budescu, marcatorul primului gol, a declarat că îi compătimește pe adversarii obligați să joace frecvent pe gazonul de pe „Arcul de Triumf”

„Este o victorie importantă, după o perioadă destul de lungă. Și meciul trecut, acasă cu FCSB, meritam mai mult. Important e că am câștigat cele 3 puncte azi. În prima repriză am avut ceva ocazii. După ce am luat roșu a fost foarte greu. E un teren dificil, o adversară bună. Ne-au pus multe probleme.

E destul de greu să joci pe un asemenea teren. Mai ales pe mine mă încurcă. E păcat, mai ales pentru cei de la Dinamo. Ei au mai multe meciuri de jucat aici.

Trebuia să vină acest lucru. Sperăm să marcăm și meciurile următoare, deja am pierdut foarte multe partide. Este o oarecare presiune, dar sunt și astfel de momente în viața unei echipe. Trebuie să trecem peste”, a spus Constantin Budescu la la Prima Sport. 

Citește și: 

Soția fotbalistului român a izbucnit: „Aici în fiecare zi e împușcat cineva. Fac atac de panică la cinema”

Gigi Becali, prima reacție după accidentul în care a fost implicat: „A zis că a simțit că m-a atins, dar eu n-am simțit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
max9
max9  •  24 Septembrie 2023, 15:24

unde sint sarmalele? generatie de cocalari si manelisti...

10geo
10geo  •  24 Septembrie 2023, 14:47

Gretos!

lulu
lulu  •  24 Septembrie 2023, 12:25

Pe cine dracu mai impresionează și ăsta?Poate pe vreun novice de ziarist care habar n-are de fotbal.Ai văzut gazetarasule ce i-a impresionat pe finlandezi?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează