FOTBAL  »  Superliga  »  UTA

OFICIAL // EXCLUSIV Constantin Dima a revenit în Liga 1

FOTO: GSP.ro
FOTO: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 04 octombrie 2021 22:18 / Actualizat marti, 05 octombrie 2021 08:24

Constantin Dima (21 de ani, fundaș central) a semnat cu UTA.

Dima a evoluat sezonul trecut în Ucraina, la Desna, pentru care a bifat un singur meci, în campionat. Din România, Constantin Dima a plecat de la Astra, în ianuarie 2021.

Crescut de Dinamo, fundașul a mai evoluat pentru Metalul Reșița, Sepsi și Viitorul.

600 de mii de euroeste cota lui Dima pe Transfermarkt

10 meciuria strâns fotbalistul în sezonul trecut pentru Astra, având un assist

Strategia falimentară de la Dinamo: „În loc să câștige clubul bani, aceștia se duc în alte părți”

Gabi Răduță, fostul șef al Academiei lui Dinamo, spune că Dinamo ar fi putut obține bani frumoși pe Constantin Dima

„Pe Dima l-am găsit la juniori în 2013. Era un fundaș central de picior stâng, cum e și Ricardo Grigore. Erau colegi în grupa de 1999. Mai era acolo și Vlad Motroc, pe același post. Toată lumea caută apărători, iar noi în aveam în academie. 

Dima și Grigore jucau pe același post, dar am găsit o soluție să rămână amândoi și să joace. L-am trecut pe Rici fundaș stânga, îi mai schimbam între ei. Așa au ajuns acești copii la nivel mare, pentru că antrenorii le-au acordat încredere.

Mă uit acum și văd că de munca noastră profită alții, totul din cauza proastei strategii de la club. În loc să câștige Dinamo bani, aceștia se duc în alte părți, iar noi am ajuns unde suntem. Așa se va întâmpla și cu alți copii, care în momentul de față sunt tratați cu amatorism”, declarat Răduță, pentru GSP.ro, în ianuarie.

Gabi Răduță: „Dima a avut ofertă din Anglia”

„Dima, că de el era vorba, a fost hulit, la fel ca toți ceilalți. Au spus că nu e de Dinamo, toți își dădeau cu părerea despre el. A plecat copilul la Sepsi, a jucat meci de meci, apoi m-am rugat de domnul Negoiță, să nu-l pierdem. M-a ajutat Bogdan Bălănescu să îl aducem înapoi. Apoi și-au bătut iar joc de el. Până la urmă a plecat definitiv la Astra, s-a bătut pentru campionat, iar noi pentru retrogradare. 

La Dinamo nu era bun! Primele două ligi sunt pline cu jucătorii crescuți la Dinamo. Acum 3 ani, Dima a avut ofertă din Anglia, dar nu a fost lăsat de Dinamo să plece. Erau bani buni. Înțelegeți și dumneavoastră ce vreți. Cred că asta s-a dorit, să ne zbatem în mediocritate”, a încheiat fostul șef al Academiei lui Dinamo.

Citește mai multe știri de actualitate:

Noul stadion din Liga 1 a fost omologat: „Ne vedem pe 15 octombrie”

Mititelu Jr., prima reacție după plecarea lui Mutu: „Incredibil ce s-a întâmplat cu CSU Craiova!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  05 Octombrie 2021, 02:16

"fundașul a mai evikyat pentru Metalul Reșița..." a mai ce??? evikyat??? e cuvant romanesc evikyat dle Vlad Nedelea?? am deschis dex-ul si nu-l gasesc, sa fie un cuvant nou in Lb romana si nu e inca in dictionar???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează