FOTBAL  »  Superliga  »  ALEGERILE DE LA FRF

Contestatarul Condescu merge la dineul oferit de Mircea Sandu

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 ianuarie 2010 00:00

În această seară, la un hotel din Bucureşti va avea loc un dineu oferit de actualul preşedinte al FRF tuturor celor care mîine dimineaţă vor participa la Adunarea Generală a FRF şi care vor vota viitorul şef de la Casa Fotbalului pentru următorii 5 ani.

 

Unul dintre cei mai înverşunaţi contestatari ai lui Mircea Sandu în ultimii ani, Marin Condescu va lua şi el parte la masa organizată de şefii federaţiei. Preşedintele lui Pandurii Tg. Jiu, care controlează în jur de 50 de voturi ale echipelor miniere, a spus în ultimii doi ani că nu-l mai doreşte pe Sandu în fruntea FRF şi că va da voturile altei persoane. În acest weekend însă, Condescu a avut mai multe convorbiri telefonice cu Adalbert Kassai, secretarul general al FRF, discuţii în urma cărora le-a transmis celor de la Casa Fotbalului că va veni şi el în această seară la dineul federalilor.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
 •  24 Ianuarie 2010, 19:40

Cine este mai bun ca MIRCEA SANDU?.Nu cred ca s-a nascut cine sa-l invinga? Are stofa de conducator. Nu toti care au jucat fotbal au si cap de conducator,Mircea Sandu trebuie ales pe viata . Cei care sa tot screm sa-i ia locul (Gica Popescu si alti) nu au stofa pentru postul de presedinte la FRF.Gica Popescu a jucat fotbal si a trait in umbra lui Hagii. MIRCEA SANDU nu are contracandidat . Ii doresc multa sanatate si ,,La multi ani"

 •  24 Ianuarie 2010, 19:38

Scapa pandurii si pica craiova :))

cristi_craiova91
cristi_craiova91  •  24 Ianuarie 2010, 19:29

O sluga,i-a promis ala ca il scapa de liga 2 si il voteaza.Asta e fotbalul in Romania.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează