FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CFR CLUJ 2-1

Continuă atacurile la adresa arbitrajului! Un antrenor din Liga 1 îl atacă pe șeful CCA: "Să ne lase! Mi-e greață să îi zic numele"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 16:23

Vasile Miriuță, antrenorul celor de la CFR Cluj, a criticat dur arbitrajul de la meciul cu FC Voluntari, 1-2, după ce ilfovenii au primit un penalty în minutul 86 și au dat golul victoriei din ofsaid.

"Sunt greșeli mari de arbitraj. Am fi avut mai multe puncte, dar cu ajutorul arbitrajului, am pierdut puncte azi.  Este lipsă de valoare la arbitrii. Sunt câțiva buni, iar restul sunt vai de mama lor. Păcat că se lasă Balaj.

Să ne lase și ălă de conduce (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA). Mi-e greață să îi dau numele. Arbitrii ce pățesc? Îi vedem săptămâna viitoare din nou. Eu primesc două etape de suspendare, iar jucătorii sunt supărați", a spus Miriuță la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
469386039881066
Deni Denisa  •  18 Decembrie 2016, 13:33

Nu SE Refera la seful cca CI la deaconu !!!!!! Dupa cum SE vede are un spate puternic ,iar federali is Mai Rai decat Mircea sandu si dragomir ......pacat credeam ca SE VA schimba ceva in bine ?????footbalul nu este ajutat Nici de TV care sant in custodia Lui jjprincei doi lingai moraru si Naum rusine ...*** dolce care merita SA te Mai uiti ???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

geogeo
geogeo  •  17 Decembrie 2016, 19:48

Dinamo, Craiova si, mai nou, CFR se plang de arbitraje. O fac numai cand nu reusesc sa castige. Daca gafele erau pentru ei, nicio problema. Daca par a fi impotriva e circ si jale. Miriuta sa se uite mai bine la joc, n-au reusit sa joace mai nimic cu Voluntari.

560119164160070
Amintirile Romanesc  •  17 Decembrie 2016, 19:23

A ajuns CFR sa se plângă de arbitraj...cu ani in urma nu comentau arbitrajele care le erau favorabile suta la suta...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează