FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - FC VOLUNTARI 1-0

Continuă controversele legate de arbitraj din Liga 1: "Adversarul mi-a zis că nu a fost niciun contact. A ajuns să ne arbitreze rezerva"

Foto: Adrian Pîclişan
Foto: Adrian Pîclişan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 19:03

Florin Cernat, mijlocaşul lui FC Voluntari, a fost eliminat în partida pierdută de echipa sa în faţa lui ACS Poli (0-1) şi acuză că cel de-al doilea cartonaş galben i-a fost acordat eronat.

Cernat a adăugat că centralul Marian Balaci nu a văzut faza şi a luat decizia de a acorda "galben" în urma consultărilor cu arbitrul de rezervă, Horaţiu Feşnic. 

"Nu l-am atins deloc. Am vorbit şi cu advresarul (n.r. Cătălin Doman) după prima repriză şi a zis că nu a fost niciun contact acolo. Dacă a ajuns să ne arbitreze rezerva şi nu principalul, nu ştiu ce mai e de spus.

L-am întrebat pe arbitru, care nu văzuse faza, şi mi-a zs că asistentul i-a zis. La penalty am înţeles că faultul a fost în afara careului", a spus Cernat la TV Digi Sport.

"A fost un atac periculos, am căzut din inerţie. Eu am luat un roşu în ultima etapă din sezonul trecut în aceeaşi manieră, rămâne la latitudinea arbitrului" Cătălin Doman

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  09 Decembrie 2016, 21:40

Spre marea dezamagire a lui Cernat, arbitrul aditional face parte din sistemul de arbitraj, asa ca nu vad de ce se mira pentru intervantia acestuia.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează