FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS MIOVENI, AZI, ORA 21:30, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Continuă haosul la Dinamo » Bălgrădean: ”Nu-i normal ce a făcut Bonetti”

Bălgrădean s-a supărat pentru că a fost scos din echipă
Bălgrădean s-a supărat pentru că a fost scos din echipă

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 09:10

Bălgrădean nu înţelege de ce a fost scos din echipă pe motiv că e "copilul" lui Andone şi de coechipierii săi au fost catalogaţi "drogaţi şi blatişti" de italian.

Cristian Bălgrădean a dispărut din formula de start în ultimele două meciuri şi Dario Bonetti are de gînd să mizeze pe mănuşile lui Kristian Naumovski în acest final de sezon. Primul nu înţelege de ce nu i s-au adus explicaţii clare în privinţa trecerii pe banca de rezerve, pînă acum auzind doar zvonuri în legătură cu acest lucru, toate conducînd spre ideea că Bălgrădean a fost suspectat că nu şi-ar fi apărat corect şansele, dacă ar fi jucat, cu CFR-ul lui Ioan Andone!

"Dacă domnul Bonetti a considerat că trebuie să stau rezervă, stau, merg şi în tribună, dacă e, dar dacă relaţia mea cu domnul Andone, care m-a promovat la Dinamo, a fost motivul, nu mi se pare normal. Eu sînt jucător profesionist şi îmi fac datoria doar pe teren, pentru clubul care mă are. Eu bag mîna în foc atît pentru corectitudinea mea, cît şi pentru a oricărui alt fotbalist din echipa actuală a lui Dinamo!", a declarat "Pufi", cu trimitere şi spre faptul că Bonetti le-a spus jucătorilor, la pauza meciului cu CFR (0-1), că "ori sînteţi drogaţi, ori sînteţi blat".

"Luăm Cupa şi salvăm sezonul"
Goal-keeperul de 24 de ani, care face parte şi din circuitul "naţionalei", fiind considerat cel mai constant fotbalist al "cîinilor" în acest sezon, mai speră să salveze sezonul, după ce roş-albii au fost pe locul 1 timp de 20 de etape: "Salvăm cumva sezonul dacă reuşim să luăm Cupa României şi să terminăm pe locul 3 măcar. Nu ştiu dacă o victorie cu Steaua ar şterge tot cu buretele, dar pentru dinamovişti ar fi foarte importantă. Am pierdut o finală anul trecut, cu Steaua, de data asta sper să fim fericiţi după meciul cu Rapid".

"Pentru orgoliul nostru, trebuie să cîştigăm restul meciurilor pînă la final. Dacă ne uităm în urmă la orice echipă cu care am jucat, nu putem spune că ne-a spart în două cineva, nici CFR, nici altcineva. Sîntem echipă de podium, sper să-l prindem" (Cristian Bălgrădean, portar Dinamo)

36 de meciuri a apărat Bălgrădean poarta lui Dinamo în acest sezon în toate competiţiile, încasînd 38 de goluri, dintre care jumătate doar în 2012, în 13 partide

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
alin.gabriel
alin.gabriel  •  12 Mai 2012, 19:06

Bine bai nesimtitule, mai ai tupeul sa te intrebi de ce nu esti titular?? Florinch a rezumat foarte bine situatia si nu vrea sa mai bat si eu apa in piua, insa ma bucur enorm ca Bonetti a facut schimbarea asta. Balgradean devenise un portar mediocru spre slab cu foarte multe scapari. Dupa iesirea asta in presa mai arata si ca nu are caracter. Din partea mea sa-l tina pe banca pana cand va merita intr-adevar locul de titular. RUSINE!

zelea
zelea  •  12 Mai 2012, 16:43

Ar trebui sa vada ce a facut si cand va intra pe teren (ca rezerva )sa fie huiduit alaturi de ceialalti tradatori din echipa!!!

fcd18
fcd18  •  12 Mai 2012, 14:45
Postat de florinch pe 12 Mai 2012, 14:05

Nimeni nu spune ca esti un portar bun si de perspectiva,insa daca stam sa ne gandim bine,Bonetti are dreptate.In meciul cu Steaua ai luat gol de la Rusescu,care sutase din Piata Victoriei,cu Sportul ai fost penibil,pe centrari iesi destul de rar,la lovituri libere executate direct pe poarta e pericol (nu ai plasament si vezi mingea tarziu).In afara de asta gandeste putin:Naumovski de 2 ani si jumatate lustruieste banca de rezerve si nu l-am vazut o data sa iasa in presa sa spuna ca e nemultumit si ca nimeni nu-i spune ca e rezerva,desi in poarta se perindasera Munteanu,Curca si,in ultimul timp,tu.Baiatul a asteptat sa i se ofere sansa si a profitat de ea.

Bine zis!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează