FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Continuă haosul la Dinamo » ”Cap de zmeu”, umilit de Bonetti şi Birindelli!

În ianuarie, Munteanu şi-a prelungit contractul cu Dinamo pînă în iunie 2013
În ianuarie, Munteanu şi-a prelungit contractul cu Dinamo pînă în iunie 2013

Articol de - Publicat marti, 22 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 23:31

Cătălin Munteanu, unul dintre liderii echipei, a fost pus în situaţii jenante de către antrenorii Bonetti şi Birindelli.

Două episoade absolut incredibile în Ştefan cel Mare! În centrul atenţiei a fost cel mai important pasator al formaţiei, unul dintre oamenii-cheie ce au dus echipa pe locul 1 în toamnă, iar absenţa lui a fost considerată cea mai mare pierdere, pentru care Dinamo a ajuns să gîfîie pe locul 5. Cătălin Munteanu, 33 de ani, a intrat ieri cu echipa în cantonament, fiind marea surpriză a roş-albilor pentru derby-ul cu Rapid. N-a mai jucat de 8 etape, de cînd Krumov l-a lovit în ficat, acum mijlocaşul este în regulă, doctorii i-au transmis că nu-şi mai riscă viaţa dacă va intra pe teren.

Unul dintre liderii grupului, o voce ascultată şi respectată în vestiar, Cătălin a suferit un şoc zilele trecute. Cînd a venit să se pregătească alături de prima formaţie la Săftica, lui nu i s-a permis să participe la şedinţa de antrenament! "N-are ce căuta, aici e doar primul lot. Să meargă să se antreneze cu Dinamo II pînă cînd va fi apt de joc total!" a fost mesajul primit de Munteanu din partea staff-ului tehnic condus de Bonetti.

Al doilea eveniment a fost şi mai şocant. Au povestit colegii lui: "La partida cu Mioveni, Cătălin a venit la meci, a stat pe pistă la încălzire, l-a salutat pe Birindelli, iar italianul nici nu a vrut să dea mîna cu el, s-a făcut că are treabă!". Alessandro Birindelli e unul dintre secunzii lui Bonetti. Aceste amănunte au fost comentate şi-n vestiar, sporind aversiunea faţă de staff-ul peninsular.

13 pase decisive şi 3 goluri a reuşit Munteanu în acest sezon pentru dinamovişti, în toate competiţiile

138 de minute a jucat Munteanu sub comanda lui Bonetti, accidentîndu-se în partida de la Chiajna, din runda a 26-a

28.500 de euro e salariul lunar al actualului staff tehnic dinamovist. Munteanu încasează 10.000 de euro pe lună

ALTE ŞTIRI DE LA DINAMO:

Mai sînt 5.000 de fiecare!
Din cele 18.000 de bilete pe care le au la dispoziţie pentru finala Cupei României, roş-albii au cumpărat 13.000. Cele 5.000 de tichete rămase vor putea fi cumpărate azi şi mîine, de la casele Arenei Naţionale, intrarea Pierre de Coubertin, între orele 10:00 şi 18:00. Şi rapidiştii mai au tot 5.000 de bilete la vînzare. Preţurile variază între 40 de lei şi 120 de lei, în funcţie de sector.

Inbox
- Bonetti se dă de partea jucătorilor: "Nu e normal ca fanii să strige «trădătorii» sau «blatiştii» pentru nişte greşeli într-un meci. Un fotbalist ca Dragoş Grigore trebuie susţinut, indiferent de evoluţii. Am văzut că suporterii scriu să plece jucătorii şi să rămîn eu, dar nu eu sînt pe teren, avem nevoie de fotbalişti".
- Premieră în acest an competiţional: roş-albii au intrat cu două zile înaintea meciului în cantonament, dinamoviştii fiind de ieri după-amiază la Săftica. Aseară, au fost în grup la film.
- Strătilă a fost MVP-ul ultimei runde, 3-0 cu Astra, şi speră să salveze sezonul prin cîştigarea Cupei: "Sper ca fanii să ne fie alături, să coloreze Naţional Arena în alb şi roşu. N-am fost nici unul blat cu Steaua, dar nu le putem schimba părerea suporterilor, însă doar nişte oameni bolnavi ar putea crede aşa ceva".
- Păun e aproape să ia titlul în Bulgaria cu ŢSKA Sofia, echipa sa avînd două puncte avans faţă de Ludogoreţ, cu o etapă înainte de final. Mijlocaşul este dorit chiar de Ludogoreţ, unde ar putea ajunge dacă ŢSKA nu activează clauza de transfer definitiv pînă la jumătatea lui iunie!
- Victor Becali: "Steliştii sînt suporteri adevăraţi, nu se duc la meciuri doar cînd cîştigă campionatul, spre deosebire de cei ai «cîinilor». Şi o spune unul care e dinamovist".
- Dinamoviştii au solicitat TAS să suspende omologarea rezultatelor din Liga 1 pînă la rezolvarea litigiului cu FC Vaslui, roş-albii solicitînd 6 puncte din această speţă! Tribunalul de la Lausanne a respins cererea, transmiţînd că va oferi zilele următoare un răspuns "cîinilor" privitor strict la "cazul Marius Constantin".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (403)
krokozaur
krokozaur  •  22 Mai 2012, 18:42

sunt dinamovist de cand ma stiu dar recunosc ca va trebui sa ne pregatim de ani buni de umilinte din partea stelei.ei fac totul pt a reusi(reghe,rocha,wesley)iar noi ne facem de ras cu bonetta si macaronarii necunoscuti la ei in tara dar numai buni pt noi.premiul nobel [t non combat lui badea si savulescu,imp este sa se imbogateasca ei,de echipa si restul,nimik de bine

dreamer123
dreamer123  •  22 Mai 2012, 15:55

cati bani mai luati sa inventati articole ?

duta_dd
duta_dd  •  22 Mai 2012, 15:09

de articolul asta al concurentei ce spuneti CACATImincinosi??!: ''Revenit de săptămâna trecută la antrenamente, unde nu s-a întrebuinţat însă prea tare, rezumându-se la alergări, Munteanu a schimbat registrul de ieri. Acesta s-a antrenat în premieră cot la cot cu ceilalţi colegi ai săi, iar antrenorul Bonetti îl poate folosi împotriva Rapidului. Cert este că mijlocaşul a fost băgat în cantonament de tehnicianul italian care va decide abia miercuri cum va proceda în această privinţă.''

Vezi toate comentariile (403)
Comentează