FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-0

Contra a intervenit la pauză » Mesajul care a schimbat fața jocului practicat de Dinamo

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 20 februarie 2017 22:28

Dan Nistor și Sergiu Hanca au vorbit despre discursul avut de Cosmin Contra la pauza meciului cu Botoșani, câștigat de Dinamo cu 1-0.

"A fost un meci foarte greu, cu o echipă care avea șanse la play-off dacă ne bătea azi. Sper ca și jocul rezultatelor să ne ajute. Dacă vom câștiga și celalte două meciuri cu 1-0 vom fi foarte fericiți

La pauză, Contra ne-a zis că noi suntem Dinamo, că trebuie să mergem peste adversari și că sigur vom câștiga", a dezvăluit Dan Nistor la finalul meciului, la TV Dolce Sport.

Vorbele sale au fost confirmate și de Sergiu Hanca, omul care a adus victoria pentru Dinamo.

"A fost dificil, dar la pauză am schimbat sistemul şi am jucat mult mai bine. Cosmin Contra este un bun motivator. Era un meci pe care trebuia să îl câştigăm. Mă bucur că am marcat.

Acesta trebuie sa fie Dinamo, acesta trebuie să fie spiritul nostru. Simţim că jucăm fotbal cu această presiune. Mai avem două finale şi la sfârşit să fim calificaţi", a spus Hanca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
corsair83
corsair83  •  21 Februarie 2017, 09:25

Neluand in seama CFR-ul care e 95% calificata in Playoff si Astra care s-a mobilizat exemplar si are o forma de invidiat 5 la rand castigate doar un gol primit lupta noastra va fi cu CSU si Gaz. Presupunem ca-i batem "in orice mod" pe Craiova, sansele noastre se leaga de partida Gaz-FCSB. Un egal ar fi fantastic intre cele 2 sau victorie FCSB. Am ajunge in ultima etapa Craiova 40 Gaz 39 Dinamo 38. Cu o victorie la Pandurii nu ne mai intereseaza rezultatul meciului CSU - Gaz.

daweroirl
daweroirl  •  21 Februarie 2017, 08:59

Foarte motivant , una grande partida , fi-mi-ar scarba de voi !

corectu
corectu  •  21 Februarie 2017, 07:38

Primul galben la Vasvari a fost gratuit.Botosani a avut penalty in prima repriza.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează