FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI TIMIŞOARA 1-1

Contra: "De mîine sînt liber de contract, aştept oferte. Dacă nu voi avea, mă retrag"

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 august 2010 00:00

Cosmin Contra spune că nu a primit nici o ofertă de a continua la Poli Timişoara. Fotbalistul de 35 de ani va deveni începînd de mîine jucător liber de contract şi spune că se va retrage dacă nu va avea echipă la care să evolueze.

"Guriţă" a marcat un gol de senzaţie, prin care Timişoara a cîştigat un punct în Ghencea. Contra a înscris din marginea careului, din lovitură liberă, în minutul 80, cînd Poli era condusă cu 1-0.

"Dacă cineva-mi face ofertă să continuu aş dori să mai joc, dacă nu va fi nici o ofertă, nu va fi nici o problemă. Mă voi retrage din fotbal şi gata. Pînă acum nu am primit ofertă, de mîine sînt jucător liber să vedem ce se întîmplă în continuare. Într-o zi va trebui să pun capăt, am avut o carieră frumoasă şi reuşită, probabil voi organiza un meci de retragere aşa cum merită Timişoara.

Am fost înjuraţi în Ghencea de cînd am ieşit la încălzire, le dedic golul celor care m-au înjurat de familie, de părinţi.
În România, bunul-simţ e uitat acasă de unii, am jucat de peste 70 de ori la naţională, nu cred că ar trebui să fiu înjurat de părinţi, unul dintre ei nu mai este.

Sper din toată inima ca băieţii de la naţională să cîştige sîmbătă la Piatra Neamţ şi să nu piardă în Belarus", a spus Contra după meci.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (57)
mmstoica1978
mmstoica1978  •  30 August 2010, 01:25

corect ceva aparte,ceva ce nu are pret si nu se poate cumpara ,intelegi fluffy

flafy
flafy  •  30 August 2010, 01:10

mesaju era pt lukasoll

flafy
flafy  •  30 August 2010, 01:09

ce e la tine in poza e un emoticon de pe mess? sau ce e pata aia galbena?

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close