FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CHIAJNA, DUMINICĂ, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Contra nu subestimează Chiajna: "Nu poţi să-i motivezi pe jucători ca pentru o partidă cu Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 13 septembrie 2013 20:56

Cosmin Contra, antrenorul celor de la Petrolul, a vorbit despre întîlnirea cu Chiajna, meci la care speră să obţină prima victorie pe teren propriu în acest sezon al Ligii 1.

"Meciul cu Chiajna va fi unul foarte greu. Concordia este o echipă care joacă fotbal, cu mulţi jucători tineri ce vor să se afirme şi cu un antrenor obsedat de posesie, de presing. Vrem însă să cîştigăm toate cele trei puncte, pentru că, în această ediţie de campionat, n-am reuşit încă să ne impunem pe teren propriu. Concordia trebuie respectată. Nu mai există meciuri uşoare şi trebuie să intrăm pe teren foarte, foarte concentraţi şi să ne facem treaba foarte bine.

Dacă vrem să fim o echipă care să ne batem la locurile 1-3, atunci trebuie să câştigăm partidele cu formaţiile despre care s-ar putea spune că se luptă pentru evitarea retrogradării. Aceste meciuri sînt foarte importante, pentru nu este acelaşi lucru să-i motivezi pe jucători pentru o întîlnire cu Chiajna sau pentru o partidă cu Steaua. Trebuie, însă, să fim 100% pregătiţi pentru toate meciurile, pentru că altfel putem avea probleme", a declarat Cosmin Contra pentru site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul Petrolului nu se poate baza la meciul cu Chiajna pe patru dintre cei mai importanţi jucători: Hamza, Manasse, Morar şi Marinescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  14 Septembrie 2013, 08:47

Băi Cosmine, ai jucat în Cupele Europene și acum ți-e frică de împiegații ăștia din halta chiajna ? Ce draq măi băiete. Ar trebui să fi îngrijorat când întâlnești o echipă de fotbal, nu echipa ”fii satului” chiajna. Nu uita că dacă prinzi meciul la ora când oprește personalul de Caracal în haltă, ”fii satului chiajna” rămân fără rezerve, căci unii sunt acari, altul e taxator, unul vinde bilete, iar căpitanul echipe e șeful gării. Sărmanii, au fost băgați cu forța în liga de mitică ca să nu se mai facă așa mare scandal după fiecare meci trucat. Pe cei care jucau cinstit i-au trimis, drept pedeapsă, în liga a doua.

travk
travk  •  14 Septembrie 2013, 01:24
Postat de lavy_flavy pe 13 Septembrie 2013, 21:57

sa inteleg ca pt. meciul cu steaua din supercupa i-a motivat? :))))))

hahaha da au fost motivati bine baietii, n-au inteles nimic :)))

agb87
agb87  •  13 Septembrie 2013, 23:19

daca ai probleme cu motivarea, ii poti introduce pe cei noi. sunt sigur ca pentru albin nu exista diferenta intre chiajna si echipa bucuresteana

Vezi toate comentariile (4)
Comentează