FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra, replică pentru contestatarii Negoiță, Miriuță și Cornel Dinu: "Am făcut o singură greșeală la Dinamo"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 21:50

Cosmin Contra a fost adesea criticat pentru strategia din vară de la Dinamo și i se atribuie rezultatele negative ale echipei din acest moment. Selecționerul le răspunde astfel celor care l-au taxat, printre care Vasile Miriuță, Ionuț Negoiță sau Cornel Dinu. 

"Nu-mi reproșez nimic. Toată lumea știe ce s-a întâmplat la echipă. Jucătorii care au plecat și-au dorit asta. Singura mea greșeală a fost schimbul Nistor - Nascimento. Dar în rest nu-mi reproșez nimic. Lotul pe care îl are Dinamo e făcut de comun acord cu oamenii din conducere.

Încă se vorbește că eu sunt vinovat, dar eu am plecat în etapa a 7-a și acum suntem în etapa a 16-a. Cred că e lipsă de profesionalism din partea multora. Eu îi propun domnului Dinu să meargă dânsul la Dinamo și să repare ce crede dânsul că am greșit. Sunt convins că echipa și-ar fi revenit dacă rămâneam. Și-ar fi revenit destul de repede.

Cred că echipa a jucat bine cu mine pe bancă. Am jucat de la egal la egal cu Bilbao. Înaintea am fost la un pas de titlu și am luat Cupa Ligii. Trebuie ca oamenii să aibă un echilibru în ceea ce declară", a zis Cosmin Contra la TV Digi Sport.

...despre situația de la Dinamo: "Mă îngrijorează ceea ce e la Dinamo pentru că sunt 4 jucători care pot fi la națională, plus cei de la tineret. Mă preocupă ceea ce e acolo. Sunt probleme pentru că aria noastră de selecție nu este foarte mare. De asta am discutat cu Nedelcearu și Costache".  

Citește și: Miriuță n-a mai rezistat și l-a "mitraliat" pe Contra: 4 reproșuri pentru fostul antrenor după ultima înfrângere!

Cornel Dinu dă vina pe Contra pentru rezultatele lui Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  02 Noiembrie 2017, 18:14

cosmin contra ,tot ce ai creat lafinalul sezonuluila DINAMO ,aisters cu buretele cu tot ce aifacut in aceasta vara la DINAMO ,parca ai innebunit stiind ca te ia burleanu.

calinescu_
calinescu_  •  02 Noiembrie 2017, 16:43

INDUIVIDUL ASTA RECUNOASTE DOAR O GRESEALA ????????????????????????? N-AM CREZUT CA E SI IRESPONSABIL DECAT DUPA MECIUL CU BILBAO .....!!!!!!!!!! CUM SA-I LASI PE BANCA PE BUSULADZICI , ANTON SI NISTOR ????????? NU CRED CA A VRUT RAUL LUI DINAMO SAU CA A JUCAT LA PARIURI ......!!!! CRED DOAR CA-I UN INCAPABIL SI UN IRESPONSABIL .....!!!!!! APOPI AU URMAT TOATE CULMINAND CU RENUNTAREA LA NISTOR ,. BUSULADZICI SI BUMBA ....!!!!!!!!!!

10153981523762919
Lio Zosmer  •  02 Noiembrie 2017, 15:20

Gurita, ai inceput sa ai gura mare, ai venit dupa ce Andone a facut treaba, tu ai venit si le-ai dat ceva moral, cand a venit vremea sa ii pregatesti de la inceput,,,iata rezultatul...asta stii tu sa faci, te iei de Dinu ? compari rezultatele voastre ??? Incearca sa te uiti in oglinda, nu te ompara tu cu Dinu, nu exista sa compari un "caine de rasa" cu un biet maidanez,

Vezi toate comentariile (16)
Comentează