FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CONCORDIA CHIAJNA 2-3

EXCLUSIV Cornel Dinu dă vina pe Contra pentru rezultatele lui Dinamo!

Articol de - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 19:38

Cornel Dinu i-a luat apărarea lui Vasile Miriuță, după ce Dinamo a pierdut pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna (2-3) și consideră că acest rezultat este cauzat de alegerile făcute de Cosmin Contra.

"La ora actuală nu se poate întâmpla decât ceea ce s-a semănat două luni și jumătate. Culegem acum și poate încă o perioadă în continuare pentru că și în fotbal este valabil principiul din medicină și din viață. S-ar putea ca până în iarnă să suferim în continuare.

Așa cum am spus, lui Miriuță îi trebuie timp și sper ca lumea să aibă înțelegere și răbdare. Din păcate, ceea ce am spus s-a adeverit, jucătorii fiind la pământ din punct de vedere fizic și al automatismelor de joc. Timpul de refacere al echipei va dura cel puțin la fel de mult cât a durat cel de distrugere, așa cum se spune și în medicină.

Nici nu avem soluții de pe bancă. Pe lângă toate ce am spus, uitați-vă și la Bumba, jucător îndepărtat de Contra, cum ne-a pedepsit pentru lipsa de încredere a experților, între ghilimele, care au fost până acuma", a spus Cornel Dinu pentru GSP.

Bumba a marcat cel de-al doilea gol al Concordiei Chiajna, cu o execuție de senzație din afara careului, restabilind egalitatea în "Ștefan cel Mare" (detalii AICI).

Cornel Dinu a adăugat că cea mai mare greșeală făcută în vară a fost renunțarea la Busuladzici, Nistor și Palici.

"În vară, cea mai mare greșeală a fost înlăturarea unei linii de mijloc formată din Busuladzici, Nistor și Palici. Era cea mai bună din Liga 1 și a fost înlocuită cu himere, e aproape imposibil să emiți pretenții și să nu suferi", a adăugat fostul tehnicianul al lui Dinamo

După primele 12 meciuri jucate în acest sezon din Liga 1, Dinamo este abia pe locul 7, cu 16 puncte, la două în spatele celor de la ACS Poli Timișoara, prima echipă aflată pe un loc de play-off.

Citește și: Negoiță a cedat după parcursul dezamăgitor al lui Dinamo: "Suntem de râsul fotbalului! Până nu revin pe podium, nu mai primesc banii"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (67)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  28 Septembrie 2017, 13:16
Postat de gabisp pe 28 Septembrie 2017, 10:31

Si totusi... Care sunt marile merite ale lui Contra in alegerea sa ca selectioner al Romaniei ?

Pai tocmai le-a spus Dinu, nu ai inteles? Iti repet eu: i-a dat pe cei mai buni afara si a pastrat numai glumele astea de tatiki si altii ca el..

gabisp
gabisp  •  28 Septembrie 2017, 10:31

Si totusi... Care sunt marile merite ale lui Contra in alegerea sa ca selectioner al Romaniei ?

sibman
sibman  •  28 Septembrie 2017, 10:15

Absolut corect ceea ce zice. Tot ceea ce a facut bun Contra in retur a stricat acum in turul acestui campionat.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează