FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Contre dure între Hagi și Rednic: ”Strîmbule, în locul tău demisionam!”

Hagi s-a supărat pe Rednic
Hagi s-a supărat pe Rednic

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 00:00

Dinamovistul explicase eșecul cu 1-5 pomenind greșeli ale arbitrului. Gică s-a supărat și folosește o expresie din ”La Liga”: ”Lui Mircea îi arăt ”manita”, ca spaniolii”.

Hagi și Rednic au fost colegi la echipa națională a României în două turnee finale, Euro 84 și CM 90, dar istoricul comun nu-i împiedică să se atace!

Dinamovistul a pornit disputa, cînd a amintit de meciul direct, cîștigat de Viitorul cu 5-1 chiar în Ștefan cel Mare: "Îi aduc aminte lui Hagi că noi am jucat în zece oameni din minutul 21 și la 0-0 am avut penalty, într-o fază la care un adversar trebuia eliminat. I-am egalat jucînd în zece oameni, ei au marcat profitînd de superioritatea numerică".

Porecla de la "națională"

"Regele" s-a enervat și a profitat de victoria clară de aseară cu Craiova, 4-0, ca să-i demonstreze fostului său coleg că Viitorul chiar joacă fotbal, nu beneficiază de avantaje din partea arbitrilor: "Rednic e "Strîmbu'', am știut noi bine de ce i-am pus porecla asta. Îi place să dea vina pe alții mereu, doar asta face! Atît îi zic: i-am dat 5 la el acasă! Asta ar trebui să fie problemă mare pentru el, că Dinamo e club important! Eu, dacă aș fi pierdut cu 1-5 acasă și aș fi fost în situația lui aș fi demisionat după meci!".

"Gică tot combină de trei ani!"

"I-am arătat "manita", cum zic spaniolii", a continuat Hagi despre Mircea. "Manita" se referă la un gest care presupune cinci degete, deci cinci goluri primite de echipa învinsă. Pe lîngă arbitrajul din Dinamo-Viitorul 1-5, Rednic criticase stilul general în care sînt conduse partidele formației din Ovidiu.

"Viitorul primește cam ușor penalty-uri". "Ce să fac, Mircea, dacă noi jucăm fotbal? Noi combinăm bine". "Da, Hagi combină, tot combină de vreo trei ani și acum a ajuns sus pentru că merită să fie acolo", a insistat dinamovistul.

"Din cînd în cînd mai zic și eu cîte una despre arbitraje. Am jucat fotbal, cred că pot și eu să vorbesc. Am jucat un pic mai mult decît Felix Grigore, președintele de la Craiova!"
Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (86)
zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2015, 21:27
Postat de Petre Radulescu pe 29 Noiembrie 2015, 15:21

Tei iau pt. ca esti un pusti *** care aberezi non-stop. Valiza a fost data ca se se joace corect, nu cum a dat 'sampaniile' Borcea lui Avram ca sa furati cu arbitri. Iar puscariasi aveti si voi, Borcea si Govanni. Sau au uitat ca si el a fost la voi in organigrama????

decand valizele sunt legale ?? pai asa sa dea si Dinamo un seif de bani unei echipe ca sa va incurce in meci direct, e corect ???

zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2015, 21:26

tot vorbiti de manite nomaziilor fcsPitestenilor dar uitati repede ca si voua va dat hagi 5-2 in ghencea, atunci nu a mai fost manita ??? a fost piciorulita ???

zecs93
zecs93  •  29 Noiembrie 2015, 21:24
Postat de Petre Radulescu pe 29 Noiembrie 2015, 14:16

Mama, mama ce se mai oftica suporterii echipei care se face an de an de ras in Europa. Bine, acum s-a facut si in meciul cu Viitorul. Probabi de aici si unghia pe care si-au infip-o in gat. Omoara-i Gica, Fa-i sa sufere incontinuu. :))))

nu avem de ce sa ne ofticam, dar nu putem suporta laturile aruncate de el si de voi in special, pai daca e sa fim corecti, pai sa fim corecti pana la capat, de ce nu recunoasteti ca la 0-0 Dinamo a avut penalty si eliminare pentru portarul viitorului, oare la scoru de 1-0 pt Dinamo si viitorul sa fi jucat in 10 oameni sau macar sa se fi jucat 11 la 11 tot meciu oare mai scotea hagi accel 5-1, eu cred ca nu !!!

Vezi toate comentariile (86)
Comentează