FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Contre dure la Steaua » Tătăruşanu: "Cînd ţi-am adus milioane de euro a fost bine?!" Becali: "Băi, vagabondule!"

Tătăruşanu a greşit grav atît în tur, cît şi în returul cu Twente.
Tătăruşanu a greşit grav atît în tur, cît şi în returul cu Twente.

Articol de - Publicat sambata, 25 februarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 25 februarie 2012 09:35

Aceasta a fost replica pe care portarul i-a dat-o patronului înaintea dublei cu Twente, fiind deranjat de criticile pe care Becali i le adusese după prestaţiile slabe din Antalya.

" Steaua a pierdut calificarea în mare măsură din cauza lui Ciprian Tătăruşanu". Concluzia îi aparţine lui Mircea Rădulescu, fostul director al Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, şi a fost rostită joi seară, la Contraatac, pe GSP TV, la 3 minute după finalul meciului Twente - Steaua 1-0. Tătăruşanu a fost pus la zid apoi de toţi cei care au comentat meciul, inclusiv de Gigi Becali, cel care însă a avut parte de un moment şocant înaintea "dublei" cu Twente chiar din partea portarului său.

Tătăruşanu a mers la Palatului lui Becali şi discuţia a ajuns la un moment dat la criticile pe care patronul i le-a adresat pentru gafele făcute în meciurile din Antalya. Atunci, Tătăruşanu i s-a adresat pe un ton dur: "Da? Dar atunci cînd ţi-am adus milioane de euro, după meciul cu Grasshopper, a fost bine, nu?".

Becali şi-a ieşit din fire şi i-a dat replica goalkeeper-ului: "Cine mi-a adus, mă, milioane, tu? Băi, nu tu ai apărat penalty-urile alea, ci rugăciunile pe care Emeghara le-a făcut în genunchi. Nu tu aperi penalty-uri, asta e doar impresia ta, Dumnezeu le apără". Şi din cauza acestui incident, Gigi Becali a ieşit public şi a spus că dacă ar fi să decidă doar el, atunci Stanca ar apăra în cele două meciuri cu Twente. "Nu mă bag peste Ilie, însă ar fi normal ca Tătăruşanu să stea pe bancă, să înţeleagă că nu poate greşi mereu fără să plătească", a spus Becali şi înaintea turului, dar mai ales după.

Ieri, Becali a fost şi mai dur: "Nu vii să faci figuri la Steaua. Cine te crezi, mă, tu? Nu stai în cantonamente, îl iei la mişto pe Duckadam. Cu o zi înainte de meci îl lua la mişto pe Duckadam. Băi, vagabondule, ăsta e preşedintele Stelei! Făcea aluzii că este turnător, iar asta m-a deranjat!".

Ce a strigat după gafă: "Băga-mi-aş...."
Imaginile TV au surprins momentul de nervozitate al lui Tătăruşanu produs de faptul că s-a împiedicat şi i-a oferit lui Chadli şansa să marcheze. În afara strigătelor de disperare, portarul Stelei a rostit şi cîteva propoziţii, iar din ceea ce s-a putut vedea pe reluările TV, Tătăruşanu a strigat: "Băga-mi-aş p..a în ele să-mi bag....Nu se poate aşa ceva!!!".

Revine Nae ca antrenor al lui Tătăruşanu?
Gigi Becali a admis pentru prima dată, după meciul retur cu Twente, că s-ar putea să fie o problemă de antrenamente în cazul erorilor pe care Tătăruşanu le comite. "Adevărul e că pînă acum un an, cît timp Eugen Nae l-a antrenat, Tătăruşanu apăra altfel, mult mai bine", a spus Becali, iar surse din interiorul clubului susţin că Gigi ar dori să-l readucă pe Nae la echipă şi să-l dea afară pe Dumitru Costică, actualul antrenor cu portarii al roş-albaştrilor.

În 2012 a distrus 4 meciuri ale Stelei
Pentru Tătăruşanu, anul acesta e unul catastrofal. În afara erorilor de la cele două partide cu Twente, el are pe conştiinţă şi alte evoluţii catastrofale, în jocurile amicale din cantonamentul din Antalya. Mai întîi, a greşit la golul încasat cu Legia, joc cîştigat pînă la urmă cu 2-1, şi apoi s-a făcut de rîs cu Mlada Boleslav, cînd a copiat faza cu Prunea în 1994, în meciul cu Suedia, cînd a ieşit greşit din poartă şi adversarul a marcat cu capul.

De ce a căzut Tătăruşanu în dizgraţie
1. Prestaţii proaste. Gigi Becali l-a scos de la inimă din cauza gafelor pe care Tătăruşanu le-a comis în acest sezon, totul culminînd cu cele din dubla cu Twente.

2. A făcut scandal că i s-a luat banderola. După ce Gigi a decis să-l pună căpitan pe Bourceanu, imediat după ce Tătăruşanu s-a accidentat, portarul şi-a cerut înapoi banderola după ce a revenit în echipă. Becali s-a opus, iar Tătăruşanu a făcut scandal la echipă că el ar trebui să fie căpitan.

3. Liderul revoltelor de la echipă. Tătăruşanu a fost cel care a refuzat şi i-a îndemnat pe colegii săi să refuze să rămînă în cantonament înaintea meciului tur cu Twente, invocînd faptul că patul de la Mogoşoaia e prea mic!

4. I-a solicitat să revină în Ghencea. Goalkeeper-ul a fost unul dintre cei care au ieşit public şi au spus că echipa ar trebui să se întoarcă pe Ghencea, lucru care l-a iritat pe patron: "Lui Tătăruşanu i s-a urît cu binele? Ce tot vorbeşte el de Ghencea, poate vrea să-l trec rezervă!".

"Tătăruşanu crede poate că el e şmecher şi că eu sînt prostul lui. Nu va mai apăra niciodată în viaţa lui la Steaua, o să vedeţi că o să-l distrug. Să stea să doarmă numai în patul lui de acasă, că oricum la Steaua nu va mai juca" (Gigi Becali, patron Steaua)

"N-o să-l mai vedeţi în poarta Stelei pe Tătăruşanu că doar nu sîntem nebuni. L-aş vinde şi gratis, dar cine să-l ia? Poate o să-l şi amendăm şi să-l şi suspendăm pentru indisciplină la echipă" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Eu dacă eram antrenorul Stelei, l-aş fi scos pe Tătăruşanu imediat după ce a luat acel gol de joi. Mircea Lucescu, în 1983, la Bratislava, l-a schimbat pe Augustin la 10 minute după ce îl băgase, pentru că jucase catastrofal" (Mircea Rădulescu)

"Grav la Tătăruşanu nu mi se pare că a greşit în tur sau că la retur a alunecat, ci faptul că l-am auzit dînd un interviu cu nonşalanţă după primul meci în care spunea că nu-şi reproşează nimic la golul încasat" ( Sorin Cîrţu, fost antrenor Steaua)

De 8 ori slab şi foarte slab în acest sezon
Meciul Nota GSP
Steaua - U Cluj 2-1 / 5
Steaua - ŢSKA Sofia 2-0 / 5
Astra - Steaua 1-0 / 5
Gaz Metan - Steaua 3-0 / 5
Steaua - Pandurii 1-2 / 5
Ceahlăul - Steaua 1-0 / 4
Steaua - Twente 0-1 / 5
Twente - Steaua 1-0 / 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (82)
filozoful
filozoful  •  25 Februarie 2012, 21:48
Postat de craiovean pe 25 Februarie 2012, 17:19

Iar replica lui Jiji : "bai vagabondule", e de-a dreptul hilara :))) Pai mai vagabond ca verii Becalii, nu am vazut in sport ... injura, scuipa, etc.

PUTIN SPUS,VAGABONTII BECALI,MAI CORECT "SCURSURI ALE SOCIETATII".........

filozoful
filozoful  •  25 Februarie 2012, 21:42
Postat de mariusss10 pe 25 Februarie 2012, 20:44

la steaua oricine are "glas" e dat afara.... auzi, apara emeghara penaltiurile..:))) numai in dubla asta cate a scos... asta e doar o strategie a lui becali de a distrage atentia de la problemele adevarate ale echipei... si anume antrenament precar, lipsa unui loc stabil de antrenament, si cel mai important, investitia cu cap a unor bani in mijlocasi de creatie capabili de o pasa, pentru ca daca ai 7 atacanti si pe bourceanu cu brandan mijlocasi centrali esti praf....

Sincer,ma bucur ca a fost dat afara Tatarusanu de la Steaua,a mai scapat de un jucator foarte bun!Sunt curios cum va apara Stanca,cred ca va fi un dezastru,ceea ce nu este rau.....FZR!

mariusss10
mariusss10  •  25 Februarie 2012, 20:44

la steaua oricine are "glas" e dat afara.... auzi, apara emeghara penaltiurile..:))) numai in dubla asta cate a scos... asta e doar o strategie a lui becali de a distrage atentia de la problemele adevarate ale echipei... si anume antrenament precar, lipsa unui loc stabil de antrenament, si cel mai important, investitia cu cap a unor bani in mijlocasi de creatie capabili de o pasa, pentru ca daca ai 7 atacanti si pe bourceanu cu brandan mijlocasi centrali esti praf....

Vezi toate comentariile (82)
Comentează