FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

FOTO Porumboiu și Balaj resping vehement verdictul dat de Marius Avram la cea mai aprinsă fază din FCSB - Rapid

Controversă uriașă după FCSB - Rapid » Porumboiu și Balaj l-au contrazis pe Marius Avram
Controversă uriașă după FCSB - Rapid » Porumboiu și Balaj l-au contrazis pe Marius Avram

Articol de - Publicat duminica, 21 aprilie 2024 19:07 / Actualizat duminica, 21 aprilie 2024 19:36

Golul anulat marcat de Florent Hasani în FCSB - Rapid 2-2 a stârnit controverse în lumea arbitrajului. După ce Marius Avram a declarat că a fost anulat greșit pentru ofsaid, Adrian Porumboiu și Cristi Balaj sunt de părere că decizia brigăzii de pe Arena Națională de a anula golul a fost corectă.

În minutul 23 al derby-ului, Hasani a marcat cu un șut la colțul scurt. Albion Rrahmani, aflat în poziție de ofsaid, s-a aflat pe traiectoria balonului, iar Târnovanu nu a plonjat. Asistentul care a anulat golul e Neacşu George Florin. Brigada a fost condusă de Marcel Bîrsan, iar în camera VAR s-au aflat Radu Petrescu și Marius Badea.

Golul Rapidului trebuia anulat!
EDITORIAL
Golul Rapidului trebuia anulat!

Adrian Porumboiu: „A fost ofsaid la golul 3 al Rapidului”

„Din punctul meu de vedere este ofsaid. Eu aș fi de acord că Rapid a fost dezavantajată dacă era la 2-3 puncte distanță, acum nu are nicio relevanță. Orice comentariu e lipsit de conținut.

Ar trebui să se facă ordine la nivel mondial, pentru că sunt anumiți arbitri care greșesc în favoarea anumitor echipe. Lui Bîrsan i-aș fi dat o notă de trecere, una peste alta el se străduiește”, a declarat Adrian Porumboiu, potrivit Fanatik.

+3 FOTO

Cristi Balaj: „Nu am niciun dubiu, golul a fost anulat corect”

„Atunci când un atacant este în poziție afară din joc, în rază vizuală a portarului, în apropierea acestuia și are o mișcare, o acțiune ( în cazul acesta a sărit peste minge) care influențează capacitatea portarului, atunci termenul folosit în arbitraj este că atacantul are un impact asupra portarului și trebuie sancționat pentru ofsaid.

Portarul nu plonjează, pentru că nu știe dacă atacantul va devia mingea sau nu. Nu am niciun dubiu, decizia este offside, golul a fost anulat corect”, a declarat Balaj, potrivit sursei citate.

Marius Avram: „Golul e perfect valabil”

„O să încep cu Legile jocului. Acestea spun dacă împiedică un adversar să joace mingea prin obturarea câmpului vizual. Nu are nicio legătură dacă e pe traiectoria mingii. Trebuie să obtureze câmpul vizual. Face o mișcare clară de a juca mingea? Nu e cazul! El nu încearcă să joace, se ferește.

Al treilea punct e acela care spune că un jucător face o mișcare evidentă prin care împiedică portarul să joace mingea. Ce înseamnă asta? Târnovanu vede tot timpul mingea și nu mai avea nicio șansă să sară. Din punctul de vedere al Legilor jocului, golul e perfect valabil. E o întrebare bună de ce a fost validat?”, a declarat Avram, la „Digi Sport Special”

VIDEO. Bănel Nicoliță e convins că urmează o campanie spectaculoasă de achiziții la FCSB: „E «nebunia» lui nea Gigi!”

Citește și:

Dorinel Munteanu, după o nouă victorie la Oțelul: „Am primit niște telefoane, sper să se concretizeze”
OȚELUL - U CLUJ 1-0
Dorinel Munteanu, după o nouă victorie la Oțelul: „Am primit niște telefoane, sper să se concretizeze”
Dan Nistor, plin de sânge la Galați » Imagini dure cu jucătorul lui U Cluj transportat la spital
OȚELUL - U CLUJ
Dan Nistor, plin de sânge la Galați » Imagini dure cu jucătorul lui U Cluj transportat la spital

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (41)
DoarDiviziaB
DoarDiviziaB  •  26 Aprilie 2024, 16:24
Postat de parpalacMov pe 21 Aprilie 2024, 22:31

Mai incapea o minge jumate intre tusa si mingea aia. S-a vazut din peluza opusa ca a iesit. Gol anulat pe nedrept rapidistilor + gol neanulat zdelei. O mizerie de arbitraj.

Eu cred că mai mult ntea și un tir pe lungime. Mă uit la toate reluările și nu este nimic evident.

cocolino17
cocolino17  •  22 Aprilie 2024, 16:52
Postat de Hund pe 21 Aprilie 2024, 22:44

Este identic cu golul primit de Dinamo la Galați în minutul 93. Acolo a fluierat arbitrul imediat sfârșitul jocului, nici reluare var nu a mai fost))) o mizerie de arbitraj în Mamaliga 1. Campioana de carton, care va juca maxim un tur preliminar apoi vor primi un sac de goluri. Cât timp Gigi Becali este implicat în fotbal, în România nu va fi un campionat curat.

pai a uitat lumea cum fugarea jucatorii Gloriei Bistrita cu servieta de bani dupa el? :))

gascon
gascon  •  22 Aprilie 2024, 11:05

Digi tv = Rapid tv...sau mai bine zis AntiFCSB tv...Eu nu am văzut la niciun post comentarii mai părtinitoare pro Rapid. Este multă suferință la Digi cå FCSB ia campionatul...Lipsa de profesionalism domnește acolo. Nu ai voie să fi pe față împotriva unei echipe ,ca moderator. Ma voi dezabona.

Vezi toate comentariile (41)
Comentează