FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos: "125.000 euro pentru titlu! Asta e presiunea pe care o pun"

Răzvan şi ai lui au toate motivele să lupte pentru al patrulea titlu al Rapidului
Răzvan şi ai lui au toate motivele să lupte pentru al patrulea titlu al Rapidului

Articol de - Publicat vineri, 03 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 22:31

Copos a mers în Antalya pentru a-i anunţa pe giuleşteni care sînt bonusurile pentru sezonul în curs.

George Copos îşi freacă mîinile visînd la al 4-lea titlu din istoria clubului. Şeful din Grant e mulţumit de modul în care se prezintă echipa în această pauză de iarnă, în care a cîştigat toate cele 4 amicale şi e calificată în finala Cupei Kadîrov. Finanţatorul le-a transmis fotbaliştilor că are încredere în ei şi le-a comunicat şi cum intenţionează să-i premieze, în cazul în care formaţia îşi va atinge obiectivele.

"Mă bucură modul în care se pregătesc băieţii, joacă bine şi trag tare la antrenamente. Sper să avem un retur bun, sîntem la 3 puncte de locul 1 şi în semifinalele Cupei, putem spera la un sezon istoric. I-am şi anunţat pe jucători că vor încasa fiecare cîte 125.000 de euro dacă vor lua titlu! Asta e presiunea pe care o pun eu, «Domnul Presiune»", a spus Copos.

Patronul i-a anunţat pe elevii lui Răzvan şi celelalte bonusuri. Astfel, eventul le-ar aduce în conturi cîte 150.000 de euro de fotbalist, doar Cupa României ar însemna cîte 50.000 de euro, iar în eventualitatea în care Rapidul va reuşi numai o calificare în cupele europene, fiecare alb-vişiniu va încasa cîte 25.000 de euro. Fiecare din aceste prime sînt condiţionate de intrarea în grupele competiţiilor respective. Pentru a prinde grupele Champions League, campioana României urmează să dispute două tururi preliminare!

"Ar fi ceva normal să avem rezultate bune sezonul acesta. Să nu uităm că noi plătim unele din cele mai mari salarii din Liga 1, avem fotbalişti de calitate şi unul dintre cei mai buni antrenori" (George Copos, patron Rapid)

Bonusurile granzilor pentru titlu
Steaua: 100.000 euro
Dinamo: 100.000 euro
CFR: 50.000 euro
* Jucătorii Vasluiului îşi pot dubla contractele anuale personale, dacă iau titlul şi ajung în grupele UCL

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Herea ok, Teixeira out!
Operat în urmă cu o lună şi jumătate de menisc, Ovidiu Herea a revenit aseară la antrenamente alături de colegii săi, după ce zilele trecute se pregătise separat. "Decarul" giuleştean a lucrat cu mingea pentru prima oară de la intervenţia chirurgicală. Filipe Teixeira a părăsit însă terenul după ce a încercat în zadar cîteva minute să se pregătească. Portughezul a resimţit dureri la glezna stîngă şi s-a retras la marginea gazonului, punîndu-şi gheaţă pe locul inflamat. Mijlocaşul Rapidului s-a accidentat la meciul cu Ordabasy şi e suspect de entorsă.

Azi, finala cu Metalist

În această seară, de la ora 17:00, giuleştenii vor disputa în Antalya ultimul meci de pregătire din acest prim stagiu, finala Cupei Kadîrov, împotriva lui Metalist Harkov, locul 3 în Ucraina. Partida va fi transmisă în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro. Rapidiştii au asigurat un premiu de 75.000 de euro, însă suma ar ajunge la 100.000 de euro, dacă vor cîştiga întîlnirea. Copos le-a promis jucătorilor 25.000 de euro, pe care să-i împartă între ei, dacă vor triumfa.

Inbox
- Ovidiu Herea, despre revenirea lui Alex Ioniţă: "E mult mai serios de cînd s-a întors. S-a maturizat în Germania şi sînt sigur că ne va ajuta mult în acest retur".
- Marcos Antonio va ajunge azi la Bucureşti, după ce a stat două săptămîni în Portugalia, unde s-a tratat de pubalgie.
- Daniel Pancu laudă achiziţiile din această iarnă: "Toţi care au venit, Ioniţă, Pavlovici şi Vîtcă, sînt fotbalişti pe care te poţi baza şi care n-au nevoie de acomodare. Sînt sigur că vor face o figură frumoasă în Giuleşti pentru că au valoare. Altfel, n-ar fi ajuns aici".

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
spectatorul
spectatorul  •  03 Februarie 2012, 11:45
Postat de sexilian pe 03 Februarie 2012, 11:24

crapa putina din cimitir.

Daca ai reusi sa treci peste rivalitate, ai observa ca am facut totusi un comentariu de bun simt. Cred ca este evident, chiar pentru un suporter rapidist, ca G. Copos este un mare zgarcit si cu siguranta va "uita" de promisiunea asta. Ori va spune ca planeta se scufunda, asa cum a mai zis si alte dati, ori va spune ca de fapt promisiunea lui era facuta numai in caz ca vor ajunge in grupele ligii campionilor. Acum, ca ti-am explicat mai in detaliu, ai priceput?

sexilian
sexilian  •  03 Februarie 2012, 11:24
Postat de spectatorul pe 03 Februarie 2012, 10:35

La vara se va scufunda planeta din nou, presimt eu, nu-i asa d-le Copos?

crapa putina din cimitir.

spivak
spivak  •  03 Februarie 2012, 11:17

Cine îl mai crede pe Utecilă?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close