FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos a vîndut o rezervă cu 750.000 de euro! » Sburlea pleacă la Vaslui

Sburlea era văzut de Lucescu Jr. ca un jucător de ultimele 15 minute
Sburlea era văzut de Lucescu Jr. ca un jucător de ultimele 15 minute

Articol de - Publicat luni, 09 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 iulie 2012 01:24

Patronul Rapidului s-a înţeles cu Porumboiu pentru trecerea lui Sburlea la Vaslui, iar giuleştenii vor primi o sumă imensă pentru transfer.

George Copos a dat cea mai importantă lovitură a verii, reuşind să acopere banii daţi pe cele 9 achiziţii făcute doar prin plecarea rezervei Sabrin Sburlea (23 ani) în Moldova. Astfel, rapidiştii vor primi 750.000 de euro pentru atacant, aceeaşi sumă pe care au scos-o din vistieria clubului pentru venirile tuturor celor 9 jucători în această vară.

Chiar Marius Şumudică a fost cel care a insistat pentru transferul lui Sburlea la Vaslui, considerîndu-l unul dintre cei mai buni atacanţi din România. Sînt şanse mici ca Sabău să mai primească vreun alt vîrf în schimb, mai ales după transferurile lui Goga şi Ilijoski, dar şi pentru că patronul alb-vişiniilor îl consideră pe brazilianul Stefan Pereira o soluţie pentru următorul sezon.

Anul trecut a dat un milion doar prime de instalare
George Copos a transferat în vara trecută doar jucători liberi de contract, dar doar banii primiţi la semnătură de aceştia au însemnat mai mult decît cei cheltuiţi în această pauză competiţională. Astfel, fotbalişti veniţi la dorinţa lui Răzvan Lucescu au primit aproape un milion de euro ca prime de instalare, iar Copos a semnalat acest lucru: "Am cheltuit mult cu Răzvan, peste 12 milioane într-un an"

"Sburlea este cel mai bun atacant pe care îl avem, dar Porumboiu este prietenul meu. Sîntem aproape de a parafa transferul" (George Copos, finanţator Rapid)

"Şumi m-a convins de calităţile lui Sburlea. I-am făcut atîtea pofte lui Inacio, am putut să-i îndeplinesc una şi lui Şumudică" (Adrian Porumboiu, finanţator Vaslui)

0 goluri a marcat Sburlea în cele 22 de meciuri disputate în toate competiţiile în sezonul trecut

24 de minute a fost media apariţiilor lui Sburlea pentru alb-vişinii în meciurile din ultimul sezon

ALTE STIRI DESPRE RAPID:

INBOX:
- Azi este programat al treilea amical al giuleştenilor din Scoţia. Băieţii lui Sabău o vor întîlni pe Motherwell, locul 3 în ultimul sezon, urmînd ca miercuri să evolueze împotriva lui Hibernian în ultimul meci al cantonamentului.
- Marius Şumudică se teme de Rapid, adversara Vasluiului din prima etapă: "Va fi foarte greu, chiar dacă cei din Grant au schimbat multe în această vară. Sper să obţinem măcar un egal pe Giuleşti".

Amicalele Rapidului din această vară:

Rapid - Bad Zell (Austria, amatori) 13-0
Au marcat: M. Roman (4), Sburlea (2), Herea (2), A. Creţu (2), Grigorie, Pancu (pen.), Alexa

Rapid - MFK Kosice (Slovacia, I) 2-2
Au marcat: Kavka (autogol), Pancu (pen.)

Rapid - Zilina (Slovacia, I) 1-1
A marcat pentru Rapid: Grigorie (18)

Rapid - Olimpia Satu Mare (III) 4-1
Au marcat: Ciolacu, Al. Coman, Pancu, A. Creţu

Rapid - Greenock Morton (Scoţia, II) 5-2
Au marcat: Grigorie, M. Roman, Sburlea, Herea (2)

Rapid - FC Stenhousemuir (Scoţia, III) 4-1
Au marcat pentru Rapid: Milisavljevici, Sburlea, Pereira, Goga

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
night_wolf
night_wolf  •  09 Iulie 2012, 20:38

E slab Sburlea. N-are pic de valoare. Cand a fost la Brasov i s-a crescut cota pentru ca in acea vreme Razvan Luescu era antrenor si daca va aduceti aminte a participat si la acel amical in care a jucat si Mircea Lucescu, acum cativa ani.

heraklis
heraklis  •  09 Iulie 2012, 19:47

Sburlea la Vaslui a costat 150 de mii. Cu nimic mai mult ! Plus 25% dintr-un transfer ulterior . Doar atat , restul sunt papagali cu preturile lor cu tot .

nolymyt
nolymyt  •  09 Iulie 2012, 14:31

Suma nu e 750.000 de mii .. e 350.000 de mii + 25% dintr-un viitor transfer ... el oricum nu prindea prima echipa .. pt ca acolo e Pancu,Goga,Ilijoski si brazilianul ala Stefan + Surdu care nu o sa joace prea mult = eu sunt sigur .. o sa joace Herea dak o sa fie vreo problema cu accidentarile si suspendarile ! cu 350.000 de mii cumparam un mijlocas central de valoare + un portar daca pleaca COMAN ! eu oricum nu aveam asteptari ca el sa fie titular ... nici la Vaslui nu o sa fie .. asta-i partea a doua ! HAI RAPID

Vezi toate comentariile (38)
Comentează