FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Copos făcut praf de un fost rapidist: "Îşi bate joc de echipă! O să se desfiinţeze din cauza lui" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 17 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 17 decembrie 2012 11:10

Rapid a intrat în insolvenţă şi se va despărţi de majoritatea jucătorilor importanţi, urmînd să abordeze partea a doua a campionatului cu jucători de la echipa a doua.

Liţă Dumitru, fostul jucător şi antrenor al Rapidului, l-a pus la zid pe George Copos, pentru modul în care a gestionat situaţia din Giuleşti.

"Copos a cîştigat din fotbal. Îşi bate joc de echipă. Degeaba găseşti pe cineva care să cumpere Rapidul, ca pe lîngă echipă trebuie să cumpere multe altele. Domnul Copos doar a împrumutat cu bani. Eu cred că echipa va ajunge in divizia a doua şi se va desfiinţa.

Vrea acum să scape de jucătorii cu contracte mari, dar cine le-a dat banii aia? S-au adus jucători pe mulţi bani, care nu au oferit nimic în schimbul banilor. Copos nu are sentimente pentru fotbal. Dacă îi păsa, punea oameni care se pricep la fotbal", a spus Liţă Dumitru la Sport Total FM.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (15)
cfrclujole
cfrclujole  •  31 Decembrie 2012, 01:04

khkjgjk

rommy78
rommy78  •  18 Decembrie 2012, 18:57

lita are dreptate,cu toate ca comenteaza cam tot timpul.n are ce cauta copos ,decat daca baga bani.sa ia o conducere priceputa daca vrea rezultate.

andystar
andystar  •  18 Decembrie 2012, 01:16

v-am spus eu ca se desfiinteaza rapid ? asa le trebuie !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează