FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - RAPID, SÎMBĂTĂ, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Copos se roagă de Andone să semneze un nou contract: "Rămîi la noi, Ando!"

Ioan Andone, Andone, Rapid
Ioan Andone, Andone, Rapid

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2010 00:00

În doar trei săptămîni, de cînd i-a preluat pe giuleşteni, Ioan Andone a reuşit să-l cucerească pe George Copos. Patronul Rapidului e impresionat de schimbările pe care noul antrenor a reuşit să le facă într-un termen atît de scurt.

După ce rapidiştii i-au umilit pe rivalii din Ghencea etapa trecută, Copos a realizat că Ando e cea mai bună variantă pentru banca tehnică a alb-vişiniilor şi trebuie să rămînă şi de la vară, indiferent dacă Rapidul prinde sau nu un loc în Europa. Şeful din Grant nu a mai stat pe gînduri şi la doar o oră de la finalul derbyului cu Steaua, la Pro Rapid, i-a oferit lui Andone un contract pe trei ani. "Eşti mare! Hai să semnăm prelungirea!". Antrenorul a crezut că e o glumă, însă Copos i-a arătat actele, moment în care tehnicianul a zîmbit: "Mai întîi să vedem dacă ne calificăm în Europa, apoi discutăm".

Patronul rapidist a continuat ofensiva şi săptămîna aceasta, cînd l-a sunat pe Ando de două ori pentru a-l ruga să se întîlnească şi să parafeze o nouă înţelegere. Pentru a nu-l pierde pe "Fălcos", Copos e gata să-i plătească acestuia 750.000 de euro pentru cei trei ani, însă antrenorul le-a spus apropiaţilor că nu vrea să se grăbească: "Copos e serios şi chiar vrea performanţă, dar poate prind un contract bun în lumea arabă".

"Andone e un antrenor imens şi îmi doresc să rămînă alături de noi şi de la vară. Am greşit că nu l-am adus mai devreme. De trei ani îl vreau la Rapid"
George Copos, patron Rapid

Argăseală a dictat memoriul contra Rapidului!
Marian Iancu a dezvăluit că Argăseală a ajutat-o pe Poli să redacteze memoriul împotriva Rapidului în cazul "Varga-Bălan": "Înaintea meciului nostru din Giuleşti, Argăseală era la telefon cu secretarul general al Timişoarei, cu Rolea, şi-l învăţa cum să scrie contestaţia împotriva giuleştenilor! Şi-a schimbat atitudinea între timp". "Dacă nu ştii ceva, e bine să întrebi. Rolea m-a sunat şi mi-a cerut ajutorul", a comentat preşedintele Stelei.

S-a amînat amînarea
Comisia de Recurs a LPF a prelungit aseară suspansul în cazul "Varga-Bălan". Deşi trebuiau să judece marţi apelul făcut de Rapid la decizia Comisia de Disciplină, care spusese că giuleştenii pierd cu 3-0 partida cu Timişoara, membrii de la "recurs" s-au întrunit ieri. După o şedinţă de 5 ore s-a hotărît ca verdictul să fie dat azi. Copos a părut optimist: "Am dovedit că jucătorii aveau drept de joc. Nu putem pierde!".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  23 Aprilie 2010, 10:50

de aia si-a luat-o ste0aia , D-zeu e sus si vede TOT! ceausescu a murit si ste0aia s-a impotmolit! In ziare nu vad o statistica a fotbalului romanesc pana in 48 apoi 48- 89 si dupa pana in ziua de azi!? de ce oare,cand vom scapa de comunistii astia???

Vezi toate comentariile (1)
Comentează