FOTBAL  »  Superliga  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

Copos şi Borcea au făcut spectacol la Tribunal » Circoteca milionarilor

Borcea şi Copos nu ratează nici un prilej să se tachineze
Borcea şi Copos nu ratează nici un prilej să se tachineze

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 01:58

Show-ul nu s-a lăsat aşteptat la termenul cu numărul 40 din Dosarului transferurilor care i-a adunat la Tribunalul Bucureşti pe Victor Becali, George Copos, Cristi Borcea şi Gică Popescu. Profitînd că judecătoarea a întîrziat 45 de minute, Borcea a deschis recitalul, spre avocatul său: "După ce că m-ai adus de la 30 de grade la 0 grade, mă apucă şi campionatul viitor aici!". Apoi, s-a întreţinut cu procurorul, fiind contrat ironic de Copos: "Domnu' Borcea, terminaţi cu astea...". "Mă informez şi eu, cînd erai mic nu erai şi tu miliţian?", a replicat dinamovistul.

Apoi, a strigat în gura mare: "Copos e cel mai vechi miliţian dintre noi, plimba steagul la Dinamo!". Judecătoarea a completat spectacolul, în finalul şedinţei: "Domnule Borcea, să veniţi la următorul termen, pe 21 februarie, ora 12:00, că dumneavoastră oricum veniţi după anotimpuri".

"Domnule Borcea, ce, aici e numai Dinamo?! Nu vă mai uitaţi prin dosare! Sîntem şi noi aici, Rapidul, un club sărac!"
George Copos, către Borcea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
mvradulescu
mvradulescu  •  02 Februarie 2012, 10:55

Au inceput sa-mi placa ceea ce descopar prin comentarii! De exemplu, langa renumitul discobol, propun sa fie amplasata o firma cu ortografia originala a clubului (Динамо) ! S'auzim de bine !!!

rkvelez
rkvelez  •  25 Ianuarie 2012, 08:50
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

dupa limbajul pe care il are crezi ca stie ce e aia geografie?!? de fapt e tipic pentru un sustinator al lui porcea... sper ca odata si odata se va curata si fotbalul romanesc

valyomanyd
valyomanyd  •  25 Ianuarie 2012, 08:50
Postat de wollt. pe 25 Ianuarie 2012, 02:23

Dinamo ( Динамо ) marele club de fotbal care are o medie de 2-3000 spectatori pe meci(lafel ca si Chiajna) Cu unu dintre cele mai urate stadioane din Romania (a se vedea poze cu "tribuna") _ Cu borcea care cumpara arbitrii (fapt recunoscut public) , spectatorii merg la meci ca la teatru ..piesa este jucata si repetata in culise ... spectatorii (aia 2000) vad un "playback" de mana 2 in care Динамо primeste gratuit 11 m .. si neaparat joaca cu un om in plus .. _ ma intreb la ce va mai trebuie stadion ? puteti pune 2-3 bancute pe marginea terenului si va uitati ca batranii la meci . oricum nu sunteti multi .. _ Cand dati gol din 11m va bucurati?

Mai "amperr",cel mai mult ne-am bucurat cand am primit 11m cu ....fc.brasov,stii tu,la m.costea.....hahahaha

Vezi toate comentariile (13)
Comentează