FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FC VASLUI, SÂMBĂTĂ, 22 NOIEMBRIE, GSPTV, ORA 21:00

"Copos, Taher sau faliment!"

Articol de , - Publicat marti, 18 noiembrie 2008 00:00

Apropiaţi ai celor doi susţin că un eventual eşec al negocierilor pentru transferul de acţiuni ar îngropa clubul

Apropiaţi ai celor doi susţin că un eventual eşec al negocierilor pentru transferul de acţiuni ar îngropa clubul

"Discuţiile dintre mine şi Copos merg bine", susţine Fathi Taher. Iordanianul a anunţat şi că va participa la şedinţa AGA de azi: "Pot să merg, ce dacă nu sînt acţionar?!". Cei doi au avut ieri o întîlnire, însă tratativele vor continua şi în zilele următoare. Deşi sînt semnale că relaţiile dintre Taher şi Copos nu mai sînt la fel de reci, apropiaţi ai lor se tem de efectul unui eventual eşec în negocieri: "Sînt semne că se pot înţelege, totul depinde de Copos. Taher vrea să-l facă să înţeleagă ce criză economică se abate asupra României. Totuşi, dacă nu bat palma şi se va ajunge în instanţă, va fi un dezastru! Alt cumpărător s-ar găsi şi mai greu, întrucît s-ar feri cu toţii, speriaţi de acest proces!".

Taher i-a transmis lui Copos şi în weekendul trecut că nu e dispus să plătească încă 12 milioane de euro pe acţiuni, adică ceea ce i se cere. "E îngrijorat de criza financiară, deja vede că nu mai sînt lichidităţi şi se teme că de la 1 ianuarie ar putea avea probleme şi mai mari, de aceea e reticent şi nu va accepta, sub nici o formă, să plătească atîţia bani! :X Oamenii din fotbal încă nu conştientizează, dar în primăvară s-ar putea desfiinţa mai multe grupări din Liga a II-a şi chiar din primul eşalon!", spun colaboratori ai iordanianului.

"M-am întors de pe , unde zicea Copos că mă aflu, iar marţi o să ne vedem la şedinţa AGA"
FATHI TAHER, om de afaceri

"Cred şi simt că tot George Copos va rămîne la Rapid. El e de 16 ani aici şi a intrat în marea familie a clubului"
MARIAN RADA, antrenor Rapid II

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  18 Noiembrie 2008, 11:22

bai ce analfabeti aveti la redactie....in citatele de la sfarsitul articolului.....in primul...intre de pe si unde nu trebuie virgula....iar in al doilea....si simt...trebuia izolat prin virgule......

 •  18 Noiembrie 2008, 10:03

Fathi, hai fa o mica scamatorie din 1001 de nopti si preia Rapidul. Nu te pricepi la fotbal, da sigur sigur o sa inveti. Nu degeaba ai trecut prin viata si-ai adunat atatea primaveri. In caz contrar, daca nu preiei clubul.... tare mi-e frica ca nu te mai spala nici apa Iordanului. Fi tare la negociere, daca nu te descurci cu seful utecist, du-te la Badea, trebuie sa aiba el p-acolo niste dosare d-astea care au in cuprinsul numarului si litera P . Prejudicii buget stat, fals intelectual. Succes!

 •  18 Noiembrie 2008, 09:29

terminati bai cu articole din astea de obositi! Rapidul nu va muri niciodata, am invins comunismul, suntem eterni, clar? Suntem singuri impotriva tuturor pt ca suntem deasupra tuturor!!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează