FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » Lui Dică i-a ieșit mutarea » Jucătorul pentru care a insistat joacă tot mai bine

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 13:14

Robert Grecu, jucătorul pe care Dică l-a cerut neapărat la Steaua şi-a arătat ieri calităţile, pasând decisiv la golul lui Budescu în amicalul cu Waasland-Beveren, scor 3-0.

Becali a dezvăluit că noul antrenor a făcut presiuni ca Robert Grecu, 19 ani, jucător ce poate evolua atât mijlocaş dreapta, cât și atacant, să fie adus de urgenţă în cantonament. "Dică a insistat mult pentru Grecu! De fiecare dată când vorbeam cu MM la telefon îmi spunea să-l luăm pe Grecu.

Am zis: «Bine, mă, îl luăm!». Am dat pe el 30.000 de euro, împrumut pentru un sezon", a spus patronul. Dacă puştiul va convinge, atunci Steaua trebuie să plătească celor de la Viitorul, clubul de care aparţine, 300.000 de euro.

Dică nu s-a înşelat deloc asupra calităţilor celui pe care l-a mai antrenat la SCM Piteşti. Ieri a fost folosit ca mijlocaş, în linie cu Budescu şi De Amorim, şi-a contribuit la mai multe faze periculoase ale steliştilor. S-a zbătut, a fugit din apărare în atac și invers, iar cel mai bun moment a fost atunci când i-a pasat decisiv lui Budescu pentru reuşita de 1-0, în minutul 28.

N-a fost singura realizare a lui Grecu. El a mai avut câteva pase într-un "carusel" de tiki-taka, n-a greşit aproape deloc preluările şi a fost mereu pe poziţie atunci când era nevoie de el.

Totuşi, concurenţa poate să fie o problemă pentru titularizarea lui Grecu în meciurile din Liga 1. Cele mai mari şanse să prindă locul obligatoriu pentru a bifa regula Under 21 le are Dennis Man în acest moment. 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează