FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Corespondență din Olanda » "Urcă mai mult, treci în apărare!" » El a antrenorul din teren! Un jucător surpriză este liderul din vestiarul stelist

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2017 10:02

Portarul Edi Stăncioiu, 36 de ani, şi-a intrat în rolul antrenorului principal, a dat indicaţii şi şi-a dirijat colegii în primul amical din Olanda, 7-0 cu jucătorii liberi de contract din Arnhem, fiind unul dintre cei mai vocali stelişti.

În primele 30 de minute ale meciului contra jucătorilor fără contract Edi a fost antrenorul Stelei! A dat cele mai multe indicaţii, şi-a coordonat apărarea ca la carte, chiar dacă n-a avut niciun fel de problemă în faţa amatorilor olandezi.

A gestionat legătura dintre defensivă şi atac, a vorbit mult cu oamenii de pe teren şi chiar le spunea ce să facă. "Urcă mai sus şi ţine aproape de el, hai, că nu te mănâncă! Urcă, mă, mai mult!", striga Edi la puştiul Man.

Stăncioiu nu i-a iertat nici pe cei din atac. Budescu şi Gnohere au primit şi ei indicaţii de la portarul care la finalul carierei vrea să se facă antrenor. Şi-a mai arătat calităţile de lider şi la CFR Cluj, dar mai ales la ASA Tg. Mureş, acolo unde era extrem de apropiat şi de apreciat de colegii săi. 

"Nu suntem favoriţi la titlu!"

Folosit ca titular în primul amical al verii, Dennis Man simte o responsabilitate pe umerii săi, el fiind considerat, în acest moment, jucătorul eligibil Under 21 pe care Dică îl va folosi. "Cel mai important este că am făcut un antrenament foarte bun. Nu pot să zic că e o presiune mare pe mine, dar încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Mă simt foarte bine pe teren alături de jucători de valoare. Trebuie să-i ascult atunci când îmi dau sfaturi pentru că eu sunt mai mic. Nu suntem favoriţi la titlu! Încercăm ca la fiecare meci să muncim şi la final de sezon o să vedem ce va fi!", a spus Man în stagiul din Olanda. 

Mâine, meci cu Oleksandria

După ce-au trecut cu 7-0 de o echipă de amatori din Olanda, steliştii vor da piept cu un adversar profesionist. Duminică seară, de la ora 19:00, ora României, Steaua va juca împotriva ucrainenilor de la Oleksandria, locul 5 campionat trecut.

Partida va avea loc în Apeldoorn, în incinta bazei unde Steaua îşi desfăşoară antrenamentele, accesul publicului fiind, de această dată, permis. Meciul nu va fi transmis de niciun post din România, dar pe GSP.RO veţi găsi în timp real informaţii, poze şi video de la trimişii speciali ai ziarului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
iosif_.
iosif_.  •  01 Iulie 2017, 11:07
Postat de sooos1ck pe 01 Iulie 2017, 10:40

Si cum, n-ai murit inca de foame?! :)

O duc greu, pensia bunicii nu ne prea ajunge pt mancare si cel mai tare mi-e frica ca imi taie astia netul..

sooos1ck
sooos1ck  •  01 Iulie 2017, 10:40
Postat de iosif_. pe 01 Iulie 2017, 10:16

***

Si cum, n-ai murit inca de foame?! :)

137062246866463
Sorin Miu  •  01 Iulie 2017, 10:24

Haha :)) buna asta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează