FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu a rîs de jocul lui Dinamo din meciul cu ACS Poli: ”Thomas e din filme”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 23:14

În direct la Fanatik Show, Cornel Dinu a rîs de jocul prestat aseară de unii jucători ai lui Dinamo, dar a şi deplîns soarta lui Mulţescu, pe care l-a înţepat, discret.

- Domnule Dinu, ce-a jucat Dinamo la Timişoara?
- Ai nevoie de un neurochirurg ca să înţelegi. A fost o durere în purgatoriu. Aşa e cînd strici pilonii unui pod.

- Detaliaţi!
- Am văzut nesiguranţă la construcţie şi labilitate defensivă în faţa unei echipe modeste. Dănciulescu, recunoscut pentru capacitatea lui de a marca, e un pilon, e un părinte pentru copiii formaţiei, dar nu poţi să-l sacrifici, să nu fie vîrf. Joel Thomas pare exotic, e din filme, nu din fotbal, mi-aduce aminte de nişte prieteni care se ocupă de tot felul de afaceri. Mă lasă fără replică!

- Apărarea?
- Asanovici a fost lent, n-a deposedat, s-a dat cu capul de lîngă el. Am convingerea că Gigi Mulţescu e un om inteligent, a realizat că a făcut prea multe schimbări. Probabil, s-a frămîntat mult, a crezut că poate surprinde, cu portar nou, cu apărători noi, cu Joel. Repet: nu poţi strica pilonii, că se strică podul!

"N-am avut prospeţime, calitate, în faţa unei echipe harnice, cu ABC-ul fotbalului. Am luat gol, primul, ca la şcoală. E supărare mare, să vedem ce putem remedia" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

"Timişoara a meritat victoria. Ne-a surprins o echipă foarte bună. Nu ne aşteptam să avem un joc atît de greu. Nu am prins o seară bună deloc" (Alex Curtean, mijlocaş Dinamo)

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
vasile_69
vasile_69  •  22 Iulie 2013, 10:42
Postat de bibiloiu pe 20 Iulie 2013, 15:02

MARELE NESIMTIT DINAMOVOST ,UN GUNOI CARE DE FACUT NU A STIUT SA FACA DIN MARE INCOMPETENTA IAR VIATA SI-A INCHINATO ARATARII CU DEGETUL LA ALTII .........................E MAI DASTEPT CAND TACE .

Daca si Dinu e un gunoi!!!...ma intreb ce esti tu mai cocalaruleeeeeeeeee???????????!!!!!!!!!!!!!!!!

damnyou
damnyou  •  20 Iulie 2013, 19:03

Atat dai ata fac referitor la jucatorii lui Dinamo avand in vedere pe ce bani au venit. Cel putin e bine ca acum la Dinamo e curatenie cu execptia lui DInu si au un proiect curat. Eu zic sa avem rabdare. De aici Dinamo doar in sus poate progresa ca fundul l-au atins acum ceva timp.

pinteaviteazul
pinteaviteazul  •  20 Iulie 2013, 18:00
Postat de widoqq pe 20 Iulie 2013, 09:31

Pretene, Danciulescu a gresit la 70 m de poarta. Eu zica ca pe spatiul asta trebuiau sa mai stea cativa cetateni: mijocasi la inchidere, fundasii si chiar portarul! Problema e mai grava decat gresala lui Danciulescu. Hai POLI!Comentariul tău...

Danciu nu mai are suflu...!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează