FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 1-3

Cornel Dinu, atac la Stoican: "Cîinii cărora dorea să le dea drumul sînt în adăpost! Ai nevoie de telescop ca să vezi tactica lui Dinamo"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 mai 2015 14:14

Dinamo a pierdut derby-ul Ligii 1 cu Steaua, 1-3, și continuă forma slabă.

Cornel Dinu critică tactica lui Dinamo și echipa trimisă pe teren de Flavius Stoican.

"M-a surprins decizia lui Stoican și echipa trimisă pe teren. Nu poți să surprinzi cu Nedelcearu la mijlocul terenului. Dinamo a încercat vreo 10 minute să paseze, la începutul primei rerpize. În rest, nu a jucat nimic.

Stoican a început precaut meciul și a greșit formula de start. Eu aș fi jucat cu doi atacanți, Niculae și Bilinski, și cu Elhamed și Rotariu.
Trebuie să te uiți cu telescopul pentru a vedea o concepție tactică a lui Dinamo. Echipa nu avut avut ocazii.

Eu am mai spus că Bărboianu nu are valoare de acest nivel și mi s-a confirmat de multe ori. Este un băiat de echipă, dar atît", a spus Cornel Dinu la DolceSport.

"Cîinii cărora Stoican a zis că le drumul sînt în adăposturile create de primărie" Cornel Dinu

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (40)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Mai 2015, 10:45

Asa se intampla cand de ani zile se baga bani in .....galerie si nu in fotbalisti. Din pacate, dinamovistii de rand nu prea inteleg, ei se bucura ca au "facut atmosfera", "au cantat", ei chipurile "au umilit adversarii" sau "galeria adversa" (chiar daca nu a fost la meci, dar ma rog, ei tot au "umilit-o") etc...Saracii de ei, de ani de zile de cand a venit Negoita se platesc o gramada de bani pe tot felul de jucarii, animatii, coregrafii, circ, imagini platite (dudu georgescu apartament gratis, etc)......mai putin in fotbal. Asta e viata, unii pricep mai greu...

bianconerri
bianconerri  •  04 Mai 2015, 23:16
Postat de golem pe 04 Mai 2015, 19:01

Ati ratat si singurul obiectiv pe anul asta 0-3 1-3 :))))))

Ha, ha, cine critica. Aia de-au luat-o in preliminariile ucl de la zarzavagii, in grupele el de la neica nimeni aalborg si , scuzati, rio ave, nume de suc acidulat. Si pierde si titlul acusica... Bravos, le zici bine, dar mai sterge-te la gura din cand in cand.

golem
golem  •  04 Mai 2015, 19:01

Ati ratat si singurul obiectiv pe anul asta 0-3 1-3 :))))))

Vezi toate comentariile (40)
Comentează